Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάρλο Παρίζι: “Τεράστια νίκη, αλλά υποφέραμε”

Share

Ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε (11/12) την έδρα της ΑΕΚ για τη 13η αγωνιστική της VL Γυναικών. Νικήτρια αναδείχθηκε στο τάι μπρέικ η ομάδα του Ολυμπιακού με σκορ 3-2.

 


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν σαφώς ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα. “Τεράστια νίκη, υποφέραμε σήμερα, αλλά τελικά νικήσαμε, συγχαρητήρια στην ομάδα”. Σε ερώτηση για την εικόνα του παιχνιδιού είπε: “Ήταν δύσκολο, απέναντι σε μια καλή ομάδα, στην πολύ δυνατή ΑΕΚ, βρήκαμε το κλειδί και νικήσαμε”. Ανέφερε επίσης πως υπήρξαν πολλά προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι, και είναι χαρούμενος που η ομάδα τα ξεπέρασε, και πήρε τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις έκανε και μια εκ των κορυφαίων παικτριών της αναμέτρησης, η Βίλμα Σάλας. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαιτέρως χαρούμενη για την απόδοσή της, και το γεγονός ότι βοήθησε την ομάδα της να φτάσει στη νίκη. “Είχα ένα τραυματισμό αλλά επέστρεψα και βελτιώνομαι, καλή προσπάθεια από όλη την ομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Γιάννης Κελέρμενος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *