Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ του στο Netflix (vid)

Share
Νεϊμάρ

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, στις 25 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμο το ντοκιμαντέρ για την ζωή, εντός και εκτός γηπέδων, του Νεϊμάρ.

 

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, είναι το νέο «επίκεντρο» των ποδοσφαιρικών ντοκιμαντέρ του Netflix. Η εταιρία video streaming έχει «πέσει με τα μούτρα» στον χώρο του ποδοσφαίρου τον τελευταίο καιρό, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί το τελευταίο της πρότζεκτ.

Ντοκιμαντέρ για την πτώση της Σάντερλαντ, την Γιουβέντους, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και πολλά ακόμα πρόσωπα και ομάδες του ποδοσφαιρικού κόσμου έχουν κυκλοφορήσει από το Netflix. «Νεϊμάρ, το τέλειο χάος» είναι ο τίτλος του επόμενου.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει κάθε πτυχή της ζωής του Νεϊμαρ, τόσο όσον αφορά τα αγωνιστικά του κατορθώματα όσο και τα εξωγηπεδικά. Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του αλλά και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, ο Νεϊμάρ έχει αποκτήσει οπαδούς αλλά και επικριτές, οι οποίοι θα περιμένουν την κυκλοφορία αυτή.

Λίγο παραπάνω από έναν μήνα λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε. Μέχρι τότε θα χρειαστεί να αρκεστούμε σε ένα μικρό τρέιλερ που δημοσίευσε το Netflix, για να μας βάλει στο «πνεύμα».

 

 

Κωνσταντίνος Ξενακούδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *