Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεναλουάν: Μοιράζει ξανά φαγητό σε άστεγους

Share
Μπεναλουάν

Γνωστή η φιλανθρωπική δράση του Γιόχαν Μπεναλουάν, ο οποίος ανακοίνωσε πως και σήμερα (14/12) θα βρίσκεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να μοιράσει φαγητό.

 

Πέρα από ποδοσφαιριστής, ο Γιόχαν Μπεναλουάν δείχνει ξανά πως είναι και άνθρωπος. Με τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, ο Τυνήσιος αμυντικός του Άρη θέλει να εξαπλώσει το μήνυμα της αλληλεγγύης, δίνοντας πρώτος το παράδειγμα.

Φαγητά και είδη πρώτης ανάγκης θα μοιραστούν σε ανθρώπους που τα χρειάζονται με πρωτοβουλία του 34χρονου. Μάλιστα, καλεί κάθε συνάνθρωπό του που θέλει να βοηθήσει, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, να τον συντροφεύσουν στην προσπάθεια αυτή.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media: «Γεια σε όλους, μην ξεχνάτε είναι Χριστούγεννα. Οπότε μην ξεχνάτε να μοιράζεστε φαγητό και αγάπη με όλους. Θα είμαι έξω στους δρόμους σήμερα για να μοιράσω φαγητό».

Ο Γιόχαν Μπεναλουάν δείχνει ξανά την ανθρώπινη του φύση, προσπαθώντας να βοηθήσει τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη. Μόνο συγχαρητήρια σε αυτόν τον «παιχταρά» εντός και εκτός γηπέδου!

 

Κωνσταντίνος Ξενακούδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *