Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πανταλέων: “Οι τίτλοι κρίνονται αργότερα…να δουλεύουμε πρωί-βράδυ για τον Παναθηναϊκό”

Share

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις παραχώρησε σήμερα το πρωί ο άλλοτε θρύλος και αρχηγός του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων.


Έπειτα από τον θρίαμβο στο ντέρμπι αιωνίων και την εγκαθίδρυση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εμφανίσθηκε ικανοποιημένος κρατώντας παράλληλα χαμηλά την μπάλα. Όντας πλέον τεχνικός διευθυντής του οργανισμού, ο ρόλος του διαθέτει διαφορετική βαρύτητα.

Αναλυτικότερα:

«Στη φετινή ομάδα έχουμε λύσεις από τον πάγκο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαμε 6-7 παίκτες. Τώρα έχουμε τρεις ακραίους πολύ υψηλού επιπέδου, που είναι στην Εθνική. Επίσης ο Μπάσης μπήκε στο δεύτερο σετ και έδωσε βοήθεια στο σέρβις», ενώ εν συνεχεία ανέφερε…

«Είχαμε αρχίσει από πολύ νωρίς τον σχεδιασμό των ομάδων. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, αλλά είναι ένας τίτλος δημοσιογραφικός. Οι τίτλοι κρίνονται αργότερα. Ο κ. Ανδρεόπουλος που εκτός από καλός προπονητής βλέπει και μπροστά, στόχος σίγουρα είναι οι τίτλοι αφού το επιτάσσει και το DNA της ομάδας, αλλά και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε άνθρωποι του καθήκοντος, να δουλεύουμε εκεί και να αγωνιζόμαστε πρωί-βράδυ για τον Παναθηναϊκό. Ανάλογα με τις δυνατότητες του συλλόγου, θα έχουμε και τις ανάλογες ομάδες. Όμως το σημαντικό είναι να δουλεύουμε με όσα μέσα έχουμε για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»

 

Αντώνης Νιανιάς

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *