Type to search

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φωστήρας – Ερμής Μελιγούς 4-1:Γιόρτασε με θρίαμβο τα γενέθλιά του ο «φονέας των γιγάντων»

Share

Νίκη γοήτρου και ουσίας για τον Φωστήρα που επικράτησε επί του Ερμή Μελιγού με 4-1 στον Ταύρο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής , τιμώντας τα 95α γενέθλια του και σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση . Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σταυραθανασόπουλος με δύο γκολ , ενώ βροντερό παρών έδωσαν 400 οπαδοί των γηπεδούχων στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου( γίνονται επιδιορθώσεις στην φυσική έδρα των κιτρινόμαυρων)

Ευθύς εξαρχής οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους , είχαν την κατοχή της μπάλας και έκλεισαν τον Ερμή στα καρέ του . Η πίεσε απέδωσε , με τον Δηλαβέρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 4΄ με βολέ μέσα από τα όρια της περιοχής για το 1-0. Ο Φωστήρας συνέχιζε να ψάχνει το γκολ και με δυνατό ξερό σουτ έξω από την περιοχή,ο Πίσσας βρήκε δίχτυα για το 2-0 στο 25΄. Ο Ερμής Μελιγούς με εξαίρεση το 22΄ ,όπου ο Τσιώλης από κοντά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κραβαρίτη , δεν απείλησε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και μείωσαν το σκορ στο 2-1 , στο 56΄ με τον Καδά. Ωστόσο ο φονέας των γιγάντων αντέδρασε , ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και με τα γκολ του Σταύρου στο 65΄ και του Πεχλιβάνης στο 89΄ έφτασε στο εντυπωσιακό 4-1.Αμφισβητούμενο γκολ του Πίσσα ακυρώθηκε ως οφσάιντ για την ομάδα του Ταύρου στο 54΄.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Κραβαρίτης, Ιωαννίδης, Πεχλιβανίδης, Χριστοφιλέας, Τσουβαλτσίδης, Κασνέτση, Πίσσας, Σταύρου, Δηλαβέρης (60′ Πινιώτης), Κασβιρόπουλος (70′ Κουλούρης), Σταυροθανασόπουλος (80′ Ζελενίτσας).
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ: Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος (30′ Ογκάντια) (65′ Σούρσος), Πολυμενάκος (46′ Ιατρίδης), Ράλλιος Γ., Μπίσας, Σαμαρτζής (3′ λ. τρ. Ράλλιος Σ.), Τσιώλης,  Γιαννούσης Σ., Μπάξτον, Καδδάς, Μέντες.

Επιμέλεια Λευτέρης Παύλου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *