Type to search

ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ: Την πρώτη του νίκη μετά από πέντε εβδομάδες ψάχνει ο δικέφαλος

Share

 

ΠΑΟΚ και Λαμία θα βρεθούν αντιμέτωποι για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ με τους ασπρόμαυρους να θέλουν να σταματήσουν το σερί τριών ηττών στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου αφού έκανε το καθήκον της στο Κόνφρενς Λιγκ απέναντι στην ερασιτεχνική Λίνκολν (πάλι με προβλήματα) με νίκη 2-0, στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα όπου πια μοιάζει δύσκολο να κερδίσει κάτι εκτός της Ευρώπης, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου σε δήλωση του, αφού είπε πως ο τίτλος πια είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Η ημερομηνία είναι η 7/11 στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στο γήπεδο Α. Νικολαΐδης με τελικό αποτέλεσμα 1-3. Αυτή είναι η τελευταία νίκη του δικεφάλου στο πρωτάθλημα. Από τότε έχουν ακολουθήσει τρεις συνεχόμενες ήττες. Αναλυτικά, η πρώτη από αυτές ήταν με τον Ατρόμητο, όπου οι Περιστεριώτες μέχρι τότε δεν είχαν νίκη αλλά με τα γκολ του πρώην ασπρόμαυρου Κουλούρη πήραν το πρώτο τους τρίποντο. Η επόμενη αγωνιστική έδειξε και την απελπισία του κόσμου. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ο κόσμος στο γήπεδο περίμενε νίκη πάση θυσία, η ομάδα όμως δεν ανταποκρίθηκε και με γκολ του Μαντσίνι έχασε σε αγώνα που παραλίγο να μην τελειώσει λόγω επεισοδίων. Τελευταία ήττα αυτή με τον νεοφώτιστο Ιωνικό, όπου οι ασπρόμαυροι αν και πήραν το προβάδισμα το έχασαν σε δύο λεπτά και ύστερα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1. Το μόνο που κατάφεραν στην συνέχεια του παιχνιδιού ήταν να μειώσουν και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα σε 3-2.

Ο δικέφαλος του βορρά θέλει μαζί  με την πρόκριση στα νοκ-αουτ στην Ευρώπη να αλλάξει σελίδα, και για αυτό το ματς με την Λαμία αποτελεί κλειδί για μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι Ελ Καντουρί και Τέιλορ χάνουν το παιχνίδι λόγω θλάσης και μπαίνουν στην λίστα των τραυματιών μαζί με τους Βιεϊρίνια, Μιτριτσά και Ολειβέιρα κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο. Στα θετικά η επιστροφή του Σβαμπ αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:15 στην άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι με τον Άρη.

 

 

Γιώργος Δέδες

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *