Type to search

Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΡΕΜΙΕΡ

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ 31-28 : Ματσάρα και ανατροπή για τον Ηλυσιακό απέναντι στον ιστoρικό!

Share

spoΗλυσιακός και Πανιώνιος βρέθηκαν αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής για την Α2 χάντμπολ ανδρών (2ος υποόμιλος) στο δημοτικό γυμναστήριο Ιλισίων <<Αντώνης Φώτσης>>  με τους γηπεδούχους να κάνουν μια επική ανατροπή απέναντι στους πάνθηρες με σκορ 31-28

Ματς τεράστιας σημασίας αφου οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις  της βαθμολογίας με τον Ηλυσιακο στην 5η  να εχει ρεκόρ 1νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες και τον Πανιώνιο στην τελευταία να εχει 6 ήττες.

Στα του αγώνα πολύ καλό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους αφού στο πρώτο πεντάλεπτο έχτησαν μία διαφορά 5 πόντων (1-6) με τον Αθανάσιο Κοντό να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο αφού τα 4 απο τα 6 γκολ της ομάδας του ήταν από αυτόν. Η κακή αρχή των γηπεδούχων έφερε ως αποτέλεσμα το πρώτο ταιμ-αουτ του αγώνα από τον κ.Μπελεχρή μιάς και δεν ήθελε να δεί τους κυανέρυθρους να ξεφεύγουν περισσότερο. Στην συνέχεια του αγώνα ο Ηλυσιακός προσπάθησε αρκετά να πλησιάσει τον Πανιώνιο αλλα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία με τον πορτιέρο Κανελλόπουλο να κάνει ένα απίστευτο ημίχρονο και να κρατάει τους γηπεδούχους σε διαφορά τεσσάρων πόντων μέχρι και  το ημίχρονο 11-15.

Στην ανάπαυλα είδαμε ένα εντελως διαφορετικό ματς με τον Ηλυσιακό να κάνει πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Τα πρώτα δέκα λεπτά ηταν ενας αγώνας μια σου και μια μου, με τους γηπεδούχους όμως να δείχνουν ότι μπήκαν για να πάρουν το ματς. Στο 15 έρχεται η πρώτη ισοφάριση για τους κιτρινόμαυρους με το σκορ στο 20-20 και από εκεί και πέρα η πλάστιγγα έγερνε ολο και πιο πολύ προς την ομάδα από τα Ιλίσια. Είχαμε ακόμα δύο ισοπαλίες στο 23-23 και 24-24 και στην συνέχεια ακόμα ένα ξέσπασμα από τον Ηλυσιακό με μπροστάρη τον Χαραλαμπίδη Γεώργιο να δίνει ενέργεια στο παρκέ και η ομάδα του να φεύγει με 3 γκολ μπροστά και να μην ξανα κοιτάει πίσω της τον Πανιώνιο που ξέμενε από δυνάμεις, φτάνοντας στο τέλος του ματς με την εικόνα των δύο ομάδων να μην αλλάζει και το σκορ να φτάνει στο 31-28.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: (ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ Γ)

 

ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ, ΤΣΕΤΣΟΣ(4), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Γ. (4), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Μ.(2), ΠΡΑΜΑΝΤΙΩΤΗΣ, HOGGAS, ΓΟΥΝΑΡΑΣ(1), ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΚΗΣ(3), ΦΟΥΝΤΑΣ, ΚΩΣΤΑΛΑΜΑΣ(1), ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ, ΛΟΥΚΙΔΕΛΗΣ(1), MAKSUTI(4), ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ(6), ΚΟΛΙΟΥΛΗΣ(5)

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ι.)

ΚΟΝΤΟΣ(10), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(2), ΔΙΑΦΕΡΜΟΣ, ΤΣΙΚΡΙΤΖΗΣ(4), ΛΕΚΑΚΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ(3), ΧΑΝΤΖΗΣ, ΝΟΥΛΗΣ, ΡΕΠΟΥΛΙΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ(2), ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ(7), ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *