Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1-2: Απόδραση για τους Κορυδαλλιώτες

Share

Στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης, το Σάββατο 4/12,  ο Φαληρικός υποδέχθηκε τον ΑΟ Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου  της Α’ κατηγορίας Πειραιά, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό από έναν αγώνα στον οποίο θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία, βάσει απόδοσης.

Το πρώτο ημίωρο του αγώνα, φτωχό σε φάσεις, είχε έναν μόνο πρωταγωνιστή, τον ΑΟ Κορυδαλλού, και αυτό γιατί οι παίχτες του Φαληρικού ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα και δεν ήταν τόσο απειλητικοί. Με καλή κατοχή της μπάλας και σωστές κοντινές μεταβιβάσεις, οι Κορυδαλλιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο ξεκίνημα και έτσι δεν άργησαν να προηγηθούν στο σκορ. Στο 28δόθηκε φάουλ κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής και ο Λαμπάκης ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 0-1 με απευθείας χτύπημα, ενώ στο γκολ φέρει μερίδιο ευθύνης ο τερματοφύλακας του Φαληρικού, Γραίος, ο οποίος δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας.

Αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι παίχτες των γηπεδούχων έβγαλαν αντίδραση και προς το τέλος του ημιχρόνου έφτασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση. Μία στο 43’, που μετά από  ωραία προσποίηση, ο Μιτσάνι  πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Κουλούρη, ο οποίος αντέδρασε σωστά, και μία στο 45+1’ όπου πάλι σε σουτ του Μιτσάνι, αυτή τη φορά έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Κορυδαλλού είχε απάντηση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Φαληρικός προσπάθησε να απειλήσει για να φέρει το ματς στα ίσια, και στο 53’ ο Πρέλα ανατράπηκε μεταξύ μεγάλης και μικρής περιοχής, με τον διαιτητή Δαμιανάκη να δίνει συνέχεια στον αγώνα και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα. Η ισοφάριση ήρθε στο 68’, όταν μετά από φανταστική ατομική ενέργεια  και σέντρα του 36χρονου αρχηγού Λοϊζίδη, ο Μιτσάνι πλάσαρε εύστοχα τον Κουλούρη.

Το ισόπαλο σκορ κράτησε μόλις 7 λεπτά, καθώς στο 75’ ύστερα από πάσα του Λαμπάκη, ο Καραπατάκης που μπήκε ως αλλαγή στο 64’, έφυγε στην πλάτη της άμυνας από τα αριστερά και πέτυχε το 1-2 με κοντινό πλασέ στην κλειστή γωνία του Γραίου, όπου ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτή την ήττα οι γηπεδούχοι κατρακύλησαν από την την πέμπτη θέση στην ένατη, με 11 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν από την ένατη θέση, στην όγδοη επίσης με 11 βαθμούς.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (4-2-3-1)

Γραίος, Σταθάρας, Καζαντζίδης (Αχείμαστος 84′), Δοξακόπουλος, Μπουζάλι, Μάρκου, Πρέλα, Λοϊζίδης, Μιτσάνι, Τρίψας, Γαβράς (Σαραντάκος 86′)

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (4-2-3-1)

Κουλούρης, Ζαχαρίου, Κουλουμπαρίτσης, Αθανασίου, Δημητροκάλλης, Καραντινός, Αγγειάδης (Σωτηρόπουλος 85′), Λαμπάκης, Βοζίκης, Ουγκρής (Καραπατάκης 64′) , Γολεμάτης Αν. (Τσίνα 64′)

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΑΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *