Type to search

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστή τον Μάντζιο

Share
  1.  Στο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική του 7ο ομίλου της Γ’ εθνικής , Πανιώνιος και ΠΑΟ Ρουφ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα ματς που μετατράπηκε σε θρίλερ. Έτσι το ΠΑΟ Ρουφ έφτασε τους 13 βαθμούς παραμένοντας δύο πάνω από τους κυανέρυθρους, οι οποίοι πρέπει να αλλάξουν πολλά στην συνέχεια για να διεκδικήσουν την άνοδο στην κατηγορία, έχοντας πάρει μόλις έναν βαθμό στα δυο εντός έδρας ντέρμπι με Άγιο Νικόλαο και Ρουφ.

Ενα παιχνίδι που διαδραματίστηκε στον απόηχο του αιφνίδιου θανάτου του Μόμτσιλο Βούκοτιτς σε ηλικία 71 ετών. Ο Σέρβος που διατέλεσε προπονητής του Ιστορικού τις σεζόν 1990-1991 και 1991-1992 και ήταν αυτός που έφερε τον Μιλίνκο Πάντιτς στην πλατεία , έπασχε από καρκίνο στον φάρυγγα.

 

Ντεμπουτο στον πάγκο των κυανέρυθρων έκανε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, που πήρε την θέση από τον Δημήτρη Κοροπούλη μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αλμυρό Γαζίου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η αναμέτρηση ξεκινήσει με τις δυο ομάδες να περιορίζονται σε μονομαχίες μεταξύ τους στον χώρο του κέντρου. Στο 15’ το ΠΑΟ Ρουφ απείλησε πρώτο με την μπάλα να περνάει άουτ σε τετ α τετ του Χατζηλάμπρου. Στο 18’ ο Βαγγέλης Μάντζιος επιχείρησε σουτ μέσα στην περιοχή, το οποίο βρήκε στο χέρι του Ζούλια, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Ζαχαρόπουλο να καταλογίζει την παράβαση, με τους κυανέρυθρους να διαμαρτύρονται έντονα για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Ο πρώην επιθετικός του Πανιώνιου που ανήκε στην ομάδα από το 2001 έως το 2005, έχοντας σκοράρει και 15 τέρματα, ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. Το παιχνίδι στην συνέχεια δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι το 72’ όπου σε εξαιρετικό σουτ του Δρίτσα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Παχατούρας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 73’ ο αρχηγός των κυανέρυθρων Γιάννης Κοντοές εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ που κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι την εστίας και ισοφάρισε για την ομάδα του. Το παιχνίδι ξαφνικά πήρε τρομερή τροπή με τον Πανιώνιο να πιέζει και για δεύτερο τέρμα. Στο 81´ ο Οικονομοπουλος έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Λιούμη. Ένα λεπτό αργότερα εξίσου τρομερή διπλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο με την μπάλα να βρίσκει σε σουτ μέσα από την περιοχή δυο φορές σε σώματα αντιπάλων. Πάλι στο 83’ σουτ από τον Δρίτσα ξανά έξω . Στο 87’ ο μέσος του ΠΑΟ Ρουφ Αλεξίου πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από καυγά που είχε με τον Γροντή, αφήνοντας την ομάδα του με παίχτη λιγότερο για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Τελευταία μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι, ήταν για τους φιλοξενούμενους, που σε κόντρα βρήκαν εκτός τέρματος τον τερματοφύλακα του Πανιώνιου, Κραβαρίτη, με τον τελευταίο να προλαβαίνει οριακά διώχνοντας σε πλάγιο. Πλάγιο το οποίο προσπάθησαν να εκτελέσουν γρήγορα οι επιτιθέμενοι του Ρουφ με τον γενικό αρχηγό του Πανιώνιου, Λεωνίδα Καπάνταη να τους εμποδίζει, δεχόμενος την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Με το τέλος της αναμέτρησης, περίπου 20 φίλαθλοι του ιστορικού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με κατεύθυνση προς τους ποδοσφαιριστές του Ρουφ, που έφυγαν αμέσως για τα αποδυτήρια, αποφεύγοντας τα χειρότερα

 

ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ 

Ο Γιάννης Κοντοές με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε για τον Πανιώνιο σε 1-1, με το σκορ να μένει ως το τέλος. Ο αρχηγός των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικός καθόλη την διάρκεια του αγώνα , αναχαιτίζοντας σχεδόν όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων και ανεβάζοντας ψηλά την άμυνα δίνοντας ώθηση και μέτρα στην ομάδα του να επιτεθεί ευκολότερα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταυρακόπουλος): Κραβαρίτης, Λάμψιας (46′ Διονέλλης), Ξύγκορος (60′ Αργυρίου), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (46′ Λιούμης), Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ
(Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νατσιόπουλος, Μπουντόπουλος, Μάντζιος, Καλλέργης, Σαχσανίδης.Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)Επόπτες: Μητράκος (Αθηνών), Μαραθωνίτης (Αθηνών)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Βρακάς (Εύβοιας)

Γράφει ο Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *