Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθηναϊκός- Νέα Ιωνία 1-4: Ο Κομνηνός είχε κέφια!

Share

Το απόγευμα της Κυριακής 5/12 για την 11η αγωνιστική της ΕΠΣ Αθηνών της Ά κατηγορίας για τον 2ο όμιλο η ομάδα της Νέας Ιωνίας πήρε μια εκκωφαντική νίκη στο Γουδή απέναντι στον Αθηναϊκό. Χατ τρικ από τον εξαιρετικό Κομνηνό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι μουδιασμένες και να προσπαθούν στο πρώτο πεντάλεπτο να βρουν τα πατήματα τους. Εκεί που η ομάδα της Νέας Ιωνίας άρχισε να κυκλοφορεί λίγο την μπάλα και είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 7’ με σουτ στην κίνηση του Παπαδόπουλου, έρχεται το γκολ του Ζάχου μετά από φάση διαρκείας στο 11ο λεπτό να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους. Δυο λεπτά μετά ο Κατσούλας χάνει τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με το πλασέ του να χαϊδεύει το δεξί δοκάρι του Παπουτσή. Το παιχνίδι συνεχίζεται χωρίς μεγάλη φάση με κάποια μακρινά σουτ. Στο 26’ μετά από εκτέλεση κόρνερ παίρνει την κεφαλιά ο Bessou και η μπάλα χτυπάει σε χέρι, παίχτη του Αθηναϊκού με τον κ. Μπακογιάννη να δείχνει την άσπρη βούλα. Το παιχνίδι φέρνει στα ίσα ο Κομνηνός από τα 11 βήματα! Το ημίχρονο κυλάει με τις δυο ομάδες να μην βρίσκουν πολλούς διαδρόμους εκτός από μια φάση στο 44’ όπου ο Κομνηνός υποδέχεται την μπάλα μετά από σέντρα με προσποίηση αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο και πλασάρει αλλά τον νικά ο Ρούμπας που έστειλε την μπάλα κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά πεσμένες σε σχέση με το πρώτο με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου! Η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν στο 74’ όπου ο Κομνηνός παίρνει την μπάλα από την δεξιά πλευρά αποφεύγει με τριπλά τον αμυντικό του Αθηναϊκού και με ωραίο πλασέ με το εξωτερικό στέλνει την μπάλα ξανά στα δίχτυα! Δεν πέρασαν δυο λεπτά και στο 76’ ένα λάθος στο ύψος της περιοχής της Νέας Ιωνιας από τους παίχτες του Αθηναϊκού δίνει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να τρέξουν στον ανοιχτό χώρο και να φτάσει η μπάλα στα πόδια του Κομνηνου για να γράψει για τρίτη φορά το όνομα του στον πίνακα με τους σκόρερ. Σιγά σιγά ο ρυθμός έπεφτε και με το σκορ στο 1-3 οι γηπεδούχοι έχαναν το καθαρό τους μυαλό. Φωνές διαμαρτυρίες για κάθε μαρκάρισμα αναγκάζει τον διαιτητή να βγάλει κόκκινη στον αρχηγό του Αθηναϊκού Ζάχο και στον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας του. Και έτσι φτάνουμε στο 89’ όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλογέρη,ο Ουτσικας παίρνει ανενόχλητος την κεφάλια  και διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Μετά το πέρας του αγώνα υπήρξαν αρκετές διαμαρτυρίες από τους οπαδούς του Αθηναϊκού προς το διαιτητικό τρίο χωρίς όμως να δημιουργήτε περαιτέρω ένταση.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

ΡΟΥΜΠΑΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΗΣ( 79’ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ, ΖΑΧΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ(60’ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ,ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ( 79’ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ), ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ(45’ΤΑΡΣΑΝΑΛΗΣ)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ, ΠΕΤΡΑΣ,ΣΙΓΑΛΑΣ, ΝΤΑΪΦΩΤΗΣ, ΜΠΑΝΙΑΣ(79’ΒΟΥΡΤΣΙΩΤΗΣ), ΚΟΜΝΗΝΟΣ (87’ PRIFTI), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, BESSOU (63’ΟΥΤΣΙΚΑΣ), CISSE(45’ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ), ΝΤΥΡΜΙΣΙ(63’ ΝΗΣΑΡΙΩΤΗΣ)

 

ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *