Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναικος – Αο Μιλλωνας Νεας Σμύρνης 3-0

Share

Πράσινη κυριαρχία

Ό Παναθηναϊκός νίκησε με το εμφατικό 3-0 τον Μίλων Νεας Σμύρνης για την 6η αγωνιστική της volley league ανδρών.

Τα σετ (25-17),(25-18),(25-23)

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Παοκ ξέσπασε κατά του Μίλων νικώντας τον με 3-0 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλόξενουμενους και εδραιώνονται στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό στο 1 βαθμό με ένα ματς λιγότερο.

Από τον Μίλων ξεκίνησε Σπύρουδας, Δημόπουλος και Doyan.

Και πίσω Χανδρινός, Δορδοκίδης και Urcevic.

Ενώ από τον Παναθηναϊκό ο προπονητής  έβαλε τον Ανδρεόπουλο, τον Ντε Πράις και τον Stalecav και μπροστά τον  Jacobsen, τον Randell και τον Ράπτη.

Στο 1ο και στο 2ο σετ οι πράσινοι πήραν αυτά τα δύο σετ αλλά εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και ο Μιλων βρέθηκε μπροστά με τρεις πόντους διαφορά, ο Παναθηναϊκός έκανε την ολική ανατροπή, γύρισε το ματς υπέρ του παίρνοντας τα δύο σετ και πολύ γρήγορα, μάλιστα στο πρώτο και στο δεύτερο σετ ο Μιλων ήταν πολύ κοντά στο να το  αγγίξει και να πάρει το πολυπόθητο ποντο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε, λόγω της εμπειρίας των πράσινων και δικαίως εχασε  αυτά τα δύο σετ γιατί ο Παναθηναϊκός πραγματικά πετούσε φωτιές, ήτανε φωτιά και λάβα οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και ήταν καταιγιστικοί. Ενώ στο τρίτο σετ είδαμε ο Μίλων να αγγίζει οριακά το βαθμό για να μειώσει σε 2-1 και να πάει το παιχνίδι με δικιά του ψυχολογία με έναν άλλον αέρα αλλά δυστυχώς μείνανε από δυνάμεις και λόγω της απειρίας των παικτών του κυρίου Ψαρρά ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε αυτό το δύσκολο σετ και πήραν τη νίκη με 3-0.

Είχα την τιμή  να πάρω μία δήλωση από  τον κόουτς του Παναθηναϊκού όπου ανέφερε ότι ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι, παίξαμε συγκεντρωμένοι, κάναμε αρκετά λάθη, τους αφήσαμε να διεκδικήσουν, ευτυχώς δεν κινδυνέψαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη

Ενώ ο κόουτς  του Μίλων ο κύριος Ψαράς αφού  συνεχάρη τον αντίπαλο δήλωσε ότι ο  Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα, ήμασταν ανταγωνιστικοί και αυτό το κρατάμε για τη συνέχεια.

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ξεχώρισε ο γιος του προπονητή ο Ανδριόπουλος ο οποίος με μία μικρή του δήλωση μας είπε ότι ήταν ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα και  χάσαμε τη συγκέντρωσή μας λάθη κάναμε και ευτυχώς δεν καήκαμε.

Ό παίκτης του Μίλων ο Χανδρινος είπε ήταν ένας δύσκολος αγώνας που απαιτουσε  συγκέντρωση στο τέλος, μείνανε από ενέργεια και ο  Παναθηναϊκός.το εκμεταλλευτηκε

Αγωνιστικά ήταν ανώτερος έχουν έρθει καινούργια παιδιά να δεθούμε ως ομάδα πρώτα να γίνουμε μία οικογένεια να δεθούμε για την συνέχεια

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο Μίλωνας από την άλλη έμεινε στους 4 βαθμούς.

Ό Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι για τον επαναληπτικό αγώνα και για τον τελευταίο αγώνα του Α γύρου τον Ολυμπιακό.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Γιάκομπσεν 1 (1 μπλοκ), Ρανγκέλ 9 (6/10επ., 3 μπλοκ), Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος 8 (8/14επ., 71%υπ., 14%αρ.), Ράπτης 13 (11/21επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 63%υπ., 26%%αρ.), Βαν ντε Ντρις 14 (13/25επ., 1 μπλοκ), Στάλεκαρ 9 (3/6επ., 6 μπλοκ) / Γκαράς (λ. – 68%υπ., 47%αρ.), Ρουσσόπουλος, Μπάσης.

 

Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Χανδρινός Σπύρος 5π. (5/14επ., 33%υπ., 6%αρ.), Μπράιαν 6 (3/9επ., 3 μπλοκ), Ούρτσεβιτς 1 (1/1επ.), Σπυριούνης 3 (1/8επ., 2 μοπλοκ, 56%υπ., 22%αρ.), Καϊλασάλο 8 (8/26επ.), Ματσιέι 7 (5/7επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος)Π / Χανδρινός Άρης (λ. – 69%υπ., 38%αρ.), Μούχλιας 8 (7/16επ., 1 μπλοκ, 33%υπ., 13%αρ.), Δρογκάρης, Δορδοκίδης, Λάππας 2 (1/3επ., 1 μπλοκ), Βελούδης (λ), Τσαρκάτογλου 1 (1/1επ.), Δημόπουλος

 

Ηταν ένα ματς που θύμιζε αυρα ελληνικού επαγγελματισμό, θύμιζε αυρα αθλητισμόυ, θύμιζε  ματς βόλεϊ από τα παλιά.

 

Απλά ο Παναθηναϊκός δίκαιος πήρε τη νικη λόγω της εμπειρίας, λόγω ότι διαθέτει ένα καλό budget, ένα δυνατό ροστερ  για αυτό δικαίως είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό με ένα ματς λιγότερο  με ένα βαθμό να τους χωρίζει

 

Απλά άξιζε το 2-1 ο Μιλλωνας προσπάθησε να το πάρει διότι έπαιζε τη ζωή του έπαιζε κορώνα-γράμματα να αλλάξει την ψυχολογία του και γιατί όχι το μομέντουμ του αγώνα.

Δυστυχώς δεν ηρθαν τα πράγματα όπως τα θέλε και το 3-0 ήρθε πολύ απλά  έτσι

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *