Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπάτσο: «Ξέρουμε τι κάναμε λάθος, θα αντιστρέψουμε την κατάσταση!»

Share

Ο Καμπάτσο μίλησέ για την ήττα της Ρεάλ από την Βαλένθια, ενώ όπως ανέφερε πλέον η προσοχή τους είναι στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα (77-93) από την Βαλένθια στην Μαδρίτη, σε μία αναμέτρηση που δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του αγώνα να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Ο ηγέτης της Ρεάλ, Φάμπιο Καμπάτσο μίλησε για την αναμέτρηση και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, λέει ότι δεν ήταν καλοί, όμως όπως τονίζει πρέπει να δουν πλέον τις επόμενες αναμετρήσεις που θα έρθουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα αλλά στο δεύτερο, δε βρήκαμε έναν τρόπο να σταματήσουμε το παιχνίδι της Βαλένθια. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην έδρα μας. Δεν έχει να κάνει μόνο με λεπτομέρειες, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ένταση.

Ξέρουμε τι κάναμε λάθος αλλά θα δουλέψουμε σκληρά, για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Μας έλειψε η ενέργεια, χάσαμε πολλά σουτ, τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούσαμε να χειριστούμε. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Όσο για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» με Χίμκι και Αρμάνι; «Μας αρέσει να παίζουμε υπό πίεση. Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ δυνατές ομάδες. Αλλά εμείς, είμαστε μια νικήτρια ομάδα που θα πετύχει, τόσο σε εύκολες όσο και σε δύσκολες στιγμές».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *