Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την ισχυρή ομάδα της Καλαμάτας ο Ιστορικός

Share

Η Καλαμάτα βλέπει άνοδο μετά το διπλό με 0-3 στην Νέα Σμύρνη .

Για την 7η αγωνιστική της pre league volley ανδρών ο Πανιώνιος υποδέθηκε την Καλαμάτα στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας . Ο Ιστορικός και η Καλαμάτα προέρχονταν από νίκες με 3-0 σετ απέναντι σε Αιγιαλέων και ΠανερυθραΪκό  αντίστοιχα .

Οι δυο προπονητές είχαν στην διάθεση τους όλους τους παίκτες τους . Με τον προπονητή της Καλαμάτας Ντάκουρη Παναγιώτη να δίνει χρόνο συμμετόχης και στον γεννημένο του 2005 Ξεροβάσιλα Στέφανο .

Οι φιλοξενούμενοι με τους Πελεκούδα και Παλέντζα να “σκεπάζουν“ τον ουρανό είχαν ως αποτέλεσμα να έχουν πολύ  ποσοστά στα μπλοκ και ήταν αυτό που βοήθησε την ομάδα ώστε να πάρει το διπλό . Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος έκανε αρκετά λάθη και εξαιτίας τους δεν μπορούσε να ακολουθητέοι τον ρυθμό του  ματς  .

Στα δυο πρώτα σετ η Καλαμάτα δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και δεν ένιωσε να απειλείτε από του κυανέρυθρους  . Όμως στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά , καθώς βρέθηκε να προηγείται μέχρι και με 4 πόντους αλλά οι Λύκοι  με την εμπειρία τους  κατάφεραν και έφεραν το σετ στα μετρά τους ώστε να κερδίσουν στην παράταση με σκορ 27-29.

Το πρώτο σετ διήρκησε 20 λεπτά και η Καλαμάτα το πήρε με 14-25 , το δεύτερο είχε το ίδιο αποτέλεσμα και κράτησε ξανά 20 λεπτά και στο τρίτο σετ που κράτησε την περισσότερη ώρα δηλαδή 30 λεπτά το κέρδισε η Καλαμάτα με 27-29 .

Οι Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο κύριος  Αντωνόπουλος και Βλάχος . Στην γραμματεία ήταν  η κυρία Ιωάννου και ο παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Πέρρος .

Στα εξωαγώνιστικα ο Πανιώνιος προσπάθησε να καλέσει τον κόσμο του  στο γήπεδο όπως και κατάφερε ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο οπού τα τελευταία χρόνια περνάει κρίση .

Οδυσσέας Βιτσεντζάτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *