Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

#Paris2024: 1000 ημέρες.

Share

Μια ενδιαφέρουσα αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, ξεκίνησε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021.

Το Παρίσι για τρίτη φορά, αναλαμβάνει μια τέτοιου είδους διοργάνωση όπου οι προηγούμενες διεξήχθησαν το 1900 και 1924.

 

 

Ακριβώς 1000 ημέρες απομένουν για να ξεκινήσει το μέγα αθλητικό θέαμα και ο ενθουσιασμός είναι αρκετά απτός όχι μόνο στη διοργανώτρια χώρα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η γαλλική πρωτεύουσα θα πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 26 Ιουλίου 2024 και γιορτάζει το ορόσημο με έναν μαραθώνιο μαζικής συμμετοχής.

 

Σύμφωνα με το Olympics.com, η διοργανώτρια πόλη των Αγώνων της XXXIII Ολυμπιάδας, το Παρίσι, γιορτάζει ένα μεγάλο ορόσημο.

 

Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, ο διπλός Ολυμπιονίκης, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ και ο μαραθωνοδρόμος κάτω των δύο ωρών Eliud Kipchoge συμμετέχει σε έναν μαζικό μαραθώνιο με 2000 μέλη του κοινού στους δρόμους του Παρισιού την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021.

 

Ο μαραθώνιος τύπου pursuit βλέπει τους συμμετέχοντες να χωρίζονται με βάση την ικανότητά τους με τον πιο αργό να ξεκινάει πρώτος και τον ταχύτερο τελευταίο. Στη συνέχεια, ο Eliud Kipchoge θα ξεκινήσει τελευταίος με χρονική ποινή και θα προσπαθήσει να πιάσει όποιον μπορεί.

 

Ο Ινδός χρυσός Ολυμπιονίκης σκοπευτής Abhinav Bindra έγραψε επίσης στο Twitter για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του. Μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός ρολογιού με τη λεζάντα: «1000, μέρες για να πάει».

 

Εν τω μεταξύ, οι διοργανωτές του Παρισιού 2024 έγραψαν στο twitter. “1000 μέρες απομένουν μέχρι το #Paris2024, 1000 ημέρες για να ζήσετε μαζί.”

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *