Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: «Έπρεπε να παραδεχθώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην Μπαρτσελόνα!»

Share

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και το νέο ξεκίνημα για τον ίδιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Σουάρες όπως τόνισε στεναχωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήταν κάτοικος Καταλονίας για έξι χρόνια. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι, έναν παίκτη που είχαν στενή σχέση.

Συγκεκριμένα, ο Σουάρες ανέφερε πως τον στεναχώρησε πάρα πολύ ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκε η ομάδα, παρά τα έξι χρόνια παρουσίας του. Μάλιστα, τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι γνωρίζει τον πόνο που ένιωσε με όλο αυτό που συνέβη ενώ παραδέχθηκε ότι μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είχα έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, υπήρχαν άλλοι τρόποι να μου πουν ότι η ομάδα ήθελε μια ανανέωση. Δεν ήταν καλός ο τρόπος κι αυτό ενόχλησε και τον Μέσι.

Ο Λέο ξέρει πόσο άσχημα περάσαμε αυτό το διάστημα. Δεν με εξέπληξε που ο Μέσι με στήριξε δημόσια γιατί τον γνωρίζω αρκετά. Ήξερε τι πόνο ένιωσα. Η αίσθηση ότι σε διώχνουν είναι που πονάει περισσότερο.

Εκείνες οι ημέρες μέχρι να κλείσω και να ντεμπουτάρω ήταν πολύ δύσκολες. Έκλαψα γι’ αυτό που μου έλαχε να περάσω. Δεν πήρα με καλό τρόπο τα μηνύματα της ομάδας. Αλλά έπρεπε να παραδεχθώ ότι έκλεισε ο κύκλος. Όταν βλέπεις ότι δεν παίζεις στο οικογενειακό δίτερμα…»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *