Type to search

Ράλλυ

9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ: Πανελλήνιοι Πρωταθλητές Τσουλόφτας και Ηλία.

Share

Κατάφεραν και τερμάτισαν πρώτοι στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας, οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές Ράλλυ χώματος, Αλέξανδρος Τσουλόφτας και ο Στέλιος Ηλία. Οι δύο Κύπριοι κατέκτησαν τον τίτλο κερδίζοντας και τους 4 αγώνες, γράφοντας ιστορία με το Volkswagen Polo GTi R5 όπου αγωνίστηκαν.

 

 

Γράφονται με κάθε επισημότητα στην λίστα με τα πιο επιτυχημένα πληρώματα τόσο σε Κύπρο όσο και στην Ελλάδα αφού κατάφεραν κάτι που δεν κατάφερε κανένα κυπριακό πλήρωμα, να στεφθούν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές.

 

Ξεκινώντας τον αγώνα ήξεραν ότι μόνο δύο βαθμούς τους χωρίζουν από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος επί Ελληνικού εδάφους.

 

Κέρδισαν όμως για ακόμη ένα αγώνα παίρνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και συγχρόνως το Πρωτάθλημα ράλλυ χώματος. Το πλήρωμα από τη Λεμεσό βλέπει τους στόχους που είχαν θέσει από την αρχή της χρονιάς να υλοποιούνται αφού μετά την νίκη στον Κυπριακό εθνικό αγώνα, η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ράλι ήταν ο επόμενος τους στόχος όπου και κατάφεραν. Από κάθε ειδική διαδρομή που περνούσαν έκαναν το κοινό να μένει άφωνο με τα εντυπωσιακά περάσματα τους αφού ο επαγγελματισμός και οι ικανότητες που έχουν ως πλήρωμα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η αγωνιστική τους χρόνια θεωρείται ήδη επιτυχημένη όμως θα επιδιώξουν να στεφθούν και Παγκύπριοι Πρωταθλητές.

 

Στην δεύτερη θέση του αγώνα τερμάτισαν οι Ιωάννης Παπαδημητρίου με συνοδηγό τον Νικόλαο Πετρόπουλο και αυτοκίνητο Skoda Fabia R5. Το βάθρο συμπληρώνουν οι Ιορδάνης Σερδερίδης με συνοδηγό τον Frederic Miclotte και αυτοκίνητο Skoda Fabia R5.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *