Type to search

Αθλητικη Διοργανωση

Κύπρος: Με Ελληνικη συμμετοχή το Αγία Νάπα Τρίαθλον.

Share

Στο Αγία Νάπα Τρίαθλον θα βρίσκεται ο γνωστός Ελλαδίτης πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, στηρίζοντας τον Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου και θα εμψυχώσει τον Δημήτρη Γιαννή, ενήλικα στο φάσμα του Αυτισμού ο οποίος θα εκπληρώσει το όνειρό του και θα λάβει μέρος σε τρίαθλο αγώνα.

 

 

Ο Δημήτρης Παπανικολάου πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ. Έκτοτε ξεκίνησε μια συγκινητική προσπάθεια ενημέρωσης γύρω από το θέμα του αυτισμού και ως εκ τούτου οργανώνει και συμμετέχει σε διάφορες δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα ανάπτυξης κοινωνικών και αθλητικών δεξιοτήτων παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα και όπου θεωρεί χρήσιμο δε διστάζει να παρέμβει για επίλυση προβλημάτων που αφορούν τα άτομα αυτά.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, εκφράζει την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη που ο γνωστός διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει αποδεχτεί την πρόσκλησή να παρακολουθήσει από κοντά την εκπλήρωση του ονείρου ζωής του Δημήτρη Γιαννή, ενήλικα στο φάσμα του Αυτισμού, να λάβει μέρος σε τρίαθλο αγώνα.

 

Το Αγία Νάπα Τρίαθλον θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 στην Αγία Νάπα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *