Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγεβιτς για τον αποκλεισμό της Βοσνίας: «Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν οι παίκτες μου»

Share

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε έπειτα από τον αποκλεισμό της Βοσνίας από την Β. Ιρλανδία.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, νυν προπονητής της Βοσνίας αποκλείστηκε στα πέναλτι (4-3) από την Βόρεια Ιρλανδία (1-1 στα 120′), στους ημιτελικούς των playoffs του Nations League, ενώ όπως αναφέρθηκε δεν ξέρει αν θα συνεχίσει έπειτα από αυτόν τον αποκλεισμό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκατσε στον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας για 1η φορά τον Δεκέμβριου του 2019 ώστε να αναλάβει την προσπάθεια και την πρόκριση της Βοσνίας για τα παιχνίδια με την Β. Ιρλανδία, στα ημιτελικά όπου εάν πέρναγε θα αντιμετώπιζε την Σλοβακία η την Ιρλανδία στους τελικούς.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Μπαγέβιτς δεν θα αποχωρήσει άμεσα και ότι σίγουρα θα βρίσκεται στο πάγκο της τέος ομάδας του για τα παιχνίδια με Πολωνία και Ολλανδία.

Ο 71χρονος πρώην προπονητής των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ. Άρη, Ατρομήτου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά είναι σίγουρα στεναχωρημένος για αυτή την ήττα αλλά και τον αποκλεισμό, αλλά όπως είπε, δεν έχει κάποιο παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι που δεν φτάσαμε στα τελικό των playoffs, όμως δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ για τους παίκτες, έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

Θα έπρεπε να είσαι και τυχερός σε παιχνίδια όπως αυτό. Ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά γενναίοι, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Είχαμε πολλά καλά 60 ή 70 λεπτά. Οι Ιρλανδοί ήταν γενναίοι και αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος».

*Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με την  ιστοσελίδα nezavisne.com, ο Μπάγεβιτς επέτρεψε στους παίκτες του να αποφασίσουν μόνοι τους ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *