Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπρος: Μετά από τον Συνδέσμου Διαιτητών πήρε σειρά και ο ΚΟΠ.

Share

Νυχτοβάτες φαίνεται να «χτύπησαν» τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Με σπρέι γέμισαν συνθήματα τους τοίχους και τις ταμπέλες του ΚΟΑ. Με το πρώτο φως της ημέρας οι λειτουργοί του Οργανισμού αντίκρισαν το θέαμα κατά την άφιξη στον χώρο εργασίας τους.

 

Σύμφωνα με τα γραφόμενα ήταν ξεκάθαρο πως οι δράστες ήθελαν να στείλουν μηνύματα με φόντο το ποδόσφαιρο και παρέπεμπαν σε υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ. Στο «στόχαστρό» τους ήταν η κάρτα φιλάθλου, ενώ τα έβαλαν και με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα. Το συμβάν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και οι Αρχές να αναμένεται να το εξετάσουν και να δουν εάν μπορούν να εντοπιστούν οι δράστες.

 

Η σχετική ανακοίνωση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού:

 

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια ανεγκέφαλων να αναγράψουν συνθήματα στις κτηριακές εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων του ΚΟΑ, προσβλητικού περιεχομένου που αφορούν το ποδόσφαιρο.

 

Οι «κύριοι» αυτοί φαίνεται ότι έδρασαν χθες βράδι, με αποτέλεσμα να αχρηστεύσουν τους τοίχους του φρεσκοβαμμένου κτηρίου.

 

Είναι απαράδεκτες ενέργειες που αμαυρώνουν τον αθλητισμό μας και ο ΚΟΑ καλεί άμεσα την Πολιτεία και γενικά την κοινωνία να αποκλείσει αυτούς τους δήθεν οπαδούς.

 

Ο Οργανισμός από την πλευρά του θα προβεί σε όλες τις καταγγελίες στην Αστυνομία, με την ελπίδα να ανευρεθούν οι δράστες της αντικοινωνικής αυτής ενέργειας».

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *