Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμήθηκε ο Σκοπιανός της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με την ΠΑΕΕΚ.

Share

Στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα η ΑΕΚ της Λάρνακας επικράτησε 3-0 της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπιασε την κορυφή φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

 

Από την άλλη, η ομάδα της Κερύνειας κατέγραψε πολύ καλά διαστήματα, έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο καταπληκτικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ιωακείμ Τούμπας κράτησε το μηδέν.

 

Ο Άγγλος επιθετικός Ματ Ντάρμπισαϊρ και ο Σκοπιανός επιθετικός της ΑΕΚ Ιβάν Τρισκόφσκι σημείωσαν καλές στιγμές, ωστόσο ο δεύτερος ήταν αυτός που στο 12’ έβαλε την ομάδα της Λάρνακας σε θέση οδηγού με εύστοχη κεφαλιά.

 

Μάλιστα, με την εύστοχη κεφαλιά του ο Σκοπιανός Ιβάν Τρισκόφσκι πέτυχε το 120ο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ, δύο μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, όπου αποθεώθηκε από όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών τους.

 

Στο τέλος του αγώνα τιμήθηκε από την διοίκηση της ομάδας, για την συμπλήρωση των 200 συμμετοχών του και των 120 γκολ που έχει καταγράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Σκοπιανός επιθετικός τιμήθηκε για τις συμμετοχές του από τον πρόεδρo της ΑΕΚ, Άντρο Καραπατάκη.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *