Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Κουαρδιόλα: “Εκτός για 3 μήνες ο Φεράν Τόρες”

Share

Ο Φεράν Τόρες φαίνεται πως υπέστη έναν δυσάρεστο τραυματισμό στο μετατάρσιο, γεγονός που θα του στερήσει την παρουσία του στην ομάδα της Μάνσεστερ Σίτι για 2μιση με 3 μήνες τουλάχιστον. 

Όπως μας ενημερώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Κουρδίολα ανακοίνωσε τον τραυματισμό του Ισπανού επιθετικού. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “Ο Φεράν θα μείνει εκτός για δυόμιση μήνες, ή ίσως και τρεις μήνες. Έχει σπασμένο μετατάρσιο”

Παράλληλα ο Ισπανός προπονητής δήλωσε πως Ζεσούς και Έντερσον δεν συνυπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα με την Μπένρλι όπως και ο Στοουνς που σιγά σιγά αναρρώνει, ενώ στην αποστολή επανέρχονται οι Ντε Μπρόινε και Ζιτσένκο.

Τέλος μίλησε και για τον Ραχίμ Στέρλινγκ (ο οποίος δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από τους Πολίτες) λέγοντας πως “δεν ήξερα ότι ο Στέρλινγκ ένιωθε έτσι. Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω κανέναν παίκτη για την ώρα του παιχνιδιού. Θα τους δώσω όλα τα λεπτά. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι ευτυχισμένοι. Όλοι οι παίκτες είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που είναι σωστό για αυτούς και τις οικογένειές τους. Πρέπει να αποδεικνύουν σε κάθε συνεδρία πόσο καλοί είναι. Ο Ραχίμ είναι ένας τόσο σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά ανταγωνίζεται πολλούς άλλους σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να μου αποδείξουν ότι κάνω λάθος αν τους αφήσω έξω. Μπορώ να επιλέξω δυστυχώς μόνο 11 παίκτες.”

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *