Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κεντρική ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οριστικά την Κυριακή οι αδελφές Λι στη Θεσσαλονίκη

Share

Το σήριαλ “Οι δίδυμες Λι στον ΠΑΟΚ” ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμενόμενη άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη απο τη Σεούλ και ο Τάκης Φλώρος θα διαπιστώσει τη φυσική κατάσταση τους, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (6μ.μ) στη Μίκρα.

Να λοιπόν που το σήριαλ “Οι δίδυμες Λι στον ΠΑΟΚ” φαίνεται να τελειώνει, αφού αναμένεται να πάρουν το αεροπλάνο από τη Σεούλ το απόγευμα του Σαββάτου(ώρα Κορέας) και μέσω Ευρώπης θα προσγειωθούν το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” , όπου θα τους επιφυλάξουν θερμή υποδοχή οι φίλοι του “Δικεφάλου”.

Οι δίδυμες Λι τακτοποίησαν όλες τις εκκρεμότητες, πήραν τη βίζα και τα εισιτήρια τους και ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για το μεγάλο ταξίδι, που τις επιτρέπει να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Οι δύο κορυφαίες αθλήτριες της Κορέας, οι οποίες οδήγησαν την Εθνική τους ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τελούν υπό τιμωρία μετά τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις και τις αναρτήσεις για μπούλινγκ στα social media. Οι δυο τους ενώ αρχικά παραδέχτηκαν ότι έπραξαν όσα κατηγορούνταν, με χειρόγραφο μήνυμα απολογίας και δημόσια συγγνώμη στους λογαριασμούς τους στο Instagram, εν συνεχεία διέγραψαν τη γραπτή συγγνώμη και δήλωσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του ανώνυμου που έκανε τις καταγγελίες.

Ο ΠΑΟΚ τις έδωσε διέξοδο στην καριέρα τους, χάρη στην επιμονή του Κώστα Αμοιρίδη, που πήρε το ρίσκο και απομένει πλέον να μάθουμε την αγωνιστική κατάσταση τους, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δύσκολα όμως ο Τάκης Φλώρος θα τις χρησιμοποιήσει μετά από οκτάμηνη αγωνιστική απραξία και θα στηριχθεί στις υπάρχουσες παίκτριες.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *