Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Share

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 13.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα καπνογόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έφεση θα ασκήσει ο Ολυμπιακός.

Ανακοινώθηκε η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, μετά την απολογία του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως έγινε επίσημα γνωστό, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι το οποίο σημαίνει πως το ματς με τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική, θα γίνει κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, αναφέρει:

«ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ».

Να σημειωθεί πως από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε έφεση της απόφασης, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *