Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυνατό κεφάλαιο ο Τρισκοφσκι.

Share

O Ιβάν Τρισκόφσκι χωρίς αντίρρηση αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στο κυπριακό πρωτάθλημα.

 

Με πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια, είναι από τους παίκτες που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του.

 

Προσγειωμένος, ηγέτης στο παιχνίδι, ήρεμος σε επιτυχίες και αποτυχίες, ο Τρισκόφσκι που αυτή την περίοδο διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από νεότερους επιθετικούς. Είναι μέχρι στιγμής ο μπροστάρης στους σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος, αφήνοντας στη 2η θέση τον κατά 9 χρόνια νεαρότερο του Πίττα.

 

Ο Βορειομακεδόνας ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός από το 2016 στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Πάντοτε ξεχώριζε για την ΑΕΚ όλες τις χρονιές, όμως από τον ίδιο λείπει ένα πρωτάθλημα με την ομάδα της Λάρνακας. Θα είναι κάτι σαν δικαίωση για τον άσο επιθετικό όλες αυτές της σεζόν στους Λαρνακείς.

Από τα χρόνια του στην Κύπρο έχει ένα πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2010/11, το κύπελλο με την ΑΕΚ το 2017/18 και δύο σούπερ Καπ.

 

Μέχρι στιγμής βγάζει προς τα έξω ότι ο ίδιος είναι σε πολύ καλή φόρμα, όμως πάντοτε μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, έρχεται η καταπόνηση για τον Τρισκόφσκι, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος και στην Εθνική του ομάδα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *