Type to search

ΣΤΙΒΟΣ

Με Τραικοβιτς το γκρουπ του Γιαννουλακη.

Share

Το πολύ πετυχημένο δίδυμο του Κυπριακού Στίβου ανακοίνωσε προ λίγων ημερών την επανέναρξη του δεύτερου ημιχρόνου του με νέους στόχους.

 

Ο προπονητής των σπριντ και εμποδίων Αντώνης Γιαννουλάκης εμπλουτίζει το γκρουπ του με ακόμα ένα ταλέντο, τον πρωταθλητή εμποδίων Μιλάν Τραίκοβιτς.

 

Καθώς η σεζόν είναι γεμάτη μεγάλες διοργανώσεις, το δίδυμο ξεκίνησε τις προπονήσεις του και έθεσε από τώρα τους στόχους του. Την καλοκαιρινή σεζόν με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον και με τους δύο να επιθυμούν να βρίσκονται στην τελική ευθεία του.

 

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Γιαννουλάκης και ο κορυφαίος πρωταθλητής εμποδίων Μιλάν Τραίκοβιτς είχαν μια επιτυχημένη συνεργασία πέντε χρονών. Η συνεργασία τους έπειτα από κοινή συναίνεση, είχε τερματιστεί τον Μάιο του 2020.

Μάλιστα ο Αντώνης Γιαννουλάκης μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα, αναφέρθηκε για τες καλές φιλικές σχέσεις που μέχρι τώρα διατηρούσαν οι δύο τους και πως τίποτα δεν έχει αλλάξει όλο αυτό το διάλειμμα.

 

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς με τον προπονητή Αντώνη Γιαννουλάκη δίπλα του είχε καταφέρει να πάρει χρυσό το 2019 στην Γλασκόβη, πήρε την 7η θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, 5ος στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στο Άμστερνταμ και 8ος στο Παγκόσμιο του Ντόχα το 2019.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *