Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

“Λουκέτο” στα κλειστά γήπεδα μπάσκετ στη Ρωσία – Χωρίς κόσμο το ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός

Share

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού ώθησε την ρωσική κυβέρνηση στην απόφαση να απαγορεύσει την είσοδο φιλάθλων στα κλειστά γήπεδα μπάσκετ μέχρι νεωτέρας. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Ο κορωνοϊός στην Ρωσία θερίζει μιας και το τελευταίο διάστημα οι μολύνσεις ξεπερνούν τις 25 χιλιάδες ημερησίως. Έτσι, οι αρχές πήραν την απόφαση να τροποποιήσουν το πρωτόκολλο εισόδου των φιλάθλων στα κλειστά γήπεδα μπάσκετ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξ Καζάν θα αγωνιστούν το επόμενο διάστημα χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε VTB League και Ευρωλίγκα. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι χθες η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε τη στήριξη 1000 φίλων της, ενώ αυτή του Τσάβι Πασκουάλ και του Βέλιμιρ Περάσοβιτς φιλοξενούσε 500 και 5250 αντίστοιχα.

Η παραπάνω είδηση αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό ο οποίος θα υποδεχθεί την “ρωσική αρκούδα” στις 22 Οκτώβρη σε άδειο γήπεδο, ενώ το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και στο παιχνίδι με τη Ζενίτ στις 12 Νοεμβρίου. Όλα αναμένεται να κριθούν από την πορεία της πανδημίας και τον αριθμό των κρουσμάτων ανά περίοδο.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *