Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αδυναμίες η πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Share

Με προβληματισμό, αλλά και αναπάντητα ερωτήματα αποχώρησαν από το ΓΣΠ το βράδι της Πέμπτης οι φίλοι της Ομόνοιας καθώς έχασε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την αζερική Καραμπάχ για το Europa League.

 

Οι πρωταθλητές Κύπρου προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο μέσω του Γιαν Λέγιακς, αλλά τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τους φιλοξενούμενους να φύγουν από το γήπεδο ΓΣΠ στη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς.

 

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια έπαιξε αρκετά καλά επιθετικά και αμυντικά καθώς προηγούνταν απέναντι από μια ποιοτική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 2-1 έγινε δύσκολο και μετά το 3-1 ήταν ανέφικτο να επιστρέψει ομάδα σε νίκη.

 

Από τη μία η ομάδα έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι πως παρουσιάζει τρανταχτές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές και δεν είναι μόνο αμυντικό το πρόβλημα, και από την άλλη γιατί παίκτες που την περσινή περίοδο «πετούσαν», δεν μπορούν φέτος να σταθούν στα πόδια τους. Σε αυτή την κατηγορία είναι οι Γιόρντι Γκόμεθ, Μαρίνος Τζιωνής, Αμπντουλάχι Σέχου, αλλά κυρίως ο Μάρκο Τσέποβιτς.

 

Σαφέστατα, όλο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει με μία πειστική εμφάνιση και νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Τώρα, όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League, αυτές μειώθηκαν, αλλά η Ομόνοια καλείται να της διεκδικήσει μέχρι τέλους.

 

Το αποτέλεσμα αφήνει τους Πράσινους στην τελευταία θέση του Ομίλου Η με έναν βαθμό από δύο παιχνίδια.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *