Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούμαν: “Η χειρότερη στιγμή μου όταν έφυγε ο Μέσι”

Share

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε ακόμη μία συνέντευξη Τύπου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τα όσα γίνονται στην ομάδα, δήλωσε πως βαρέθηκε να υπερασπίζεται τον εαυτό του, πως αν είχε τον Μέσι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και παράλληλα για ακόμη μία φορά ανακοίνωσε πως παραμένει στην ομάδα παρότι ακόμη δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο Λαπόρτα.

Μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπενφίκα με 3-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αναζητεί λύσεις ενόψει του δύσκολου αυριανού αγώνα με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη (22:00, 2/10), καθώς δεν θα έχει στην φαρέτρα του τους τραυματίες Πέδρι, Αγκουέρο, Ντεμπελέ και Μπρέιθγουειτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός:

Για το αν παραμένει στην ομάδα: “Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Ο πρόεδρος ήταν εδώ αλλά δεν τον έχω δει γιατί ετοιμαζόμασταν για το αυριανό παιχνίδι”, δήλωσε ο Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. Είμαι ακόμα εδώ, αλλά έχω μάτια και αυτιά και πολλά πράγματα φιλτράρουν”.

Για το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται έκτη και πέντε βαθμούς πίσω από την Ρεάλ: “Δεν είμαι εγώ ο πιο σημαντικός, ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από οποιονδήποτε. ‘Oλος ο κόσμος ξέρει ότι είμαι εδώ λόγω της αγάπης μου στο σύλλογο. Δέχθηκα να έρθω σε μία κατάσταση πολύ περίπλοκη. Βαρέθηκα να πρέπει συνέχεια να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, δεν έχει νόημα. Δεν θα γίνει σήμερα, αλλά μία ημέρα θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους τι σκέφτομαι για όλα αυτά”.

Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του στην Μπαρτσελόνα: “Με αυτή την ερώτηση, θα έλεγε κανείς ότι έχω ήδη φύγει! Η καλύτερη στιγμή μου θα έλεγα ότι ήταν όταν υπέγραψα να γίνω προπονητής της Μπάρτσα. Η χειρότερη, η αποχώρηση του Μέσι”.

Για τον σχήμα που θα παρατάξει: “Αν είχα λεφτά, ο Μέσι θα ήταν ακόμα εδώ και θα είχα άλλους παίκτες να βάλω. Για εμένα δεν τίθεται θέμα για το σύστημα της ομάδας. Παίζεις με βάση τους παίκτες που έχεις. Αν δεν έχεις εξτρέμ, τότε πρέπει να ψάξεις για να τους βρεις. Η δουλειά του προπονητή είναι να χρησιμοποιεί τους παίκτες που έχει”.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *