Type to search

EUROPA LEAGUE

Ολυμπιακός: Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας ο Μασούρας

Share

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν εντυπωσιακός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ως υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής στο Europa League.

Μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πήρε χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός, καθώς οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη με 3-0 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν σε τρομερή κατάσταση, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Η ίδια η UEFA… κατάλαβε πως ο Μασούρας ήταν ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της εβδομάδας στο Europa League. Ο Έλληνας εξτρέμ των ερυθρολεύκων, βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τον ποδοσφαιριστή της εβδομάδας στη διοργάνωση.

Μαζί με τον Μασούρα, είναι επίσης οι Κουίνσι Πρόμες της Σπαρτάκ Μόσχας, Γκαλένο της Μπράγκα και Τοκό Εκαμπί της Λιόν.

Μπορείτε να ψηφίσετε για τον Γιώργο Μασούρα ΕΔΩ https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/player-of-the-week/#/

Επίσης, το πρώτο γκολ του Γιώργου Μασούρα είναι υποψήφιο για καλύτερο της αγωνιστικής, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Europa League στο Twitter. Συνυποψήφιοι του Μασούρα είναι ακόμα οι: Ναμπίλ Φεκίρ της Ρεάλ Μπέτις, ο Γιόρμπε Βέρτεσεν της Αϊντχόβεν και ο Τόμα Μπάσιτς της Λάτσιο.

Επιμέλεια άρθρου: Αντιγόνη Ζαβιτσάνου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *