Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπασκόνια: Χωρίς Μπόλντγουιν κόντρα στον Ολυμπιακό

Share

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Ουέιντ Μπόλντουιν δεν θα παίξει τελικά την Παρασκευή (1/10) κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Μπασκόνια.

Με μια ακόμη σημαντική απουσία έρχεται στην Ελλάδα η Μπασκόνια, για την πρεμιέρα της στη φετινή Euroleague, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν δεν θα είναι τελικά στην αποστολή των Βάσκων για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και έτσι δεν θα επιστρέψει στο ΣΕΦ, για ακόμη μια φορά ως αντίπαλος.

Η σύζυγος του πρώην άσου των «ερυθρόλευκων» είναι ετοιμόγεννη και για αυτόν τον λόγο έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια από την ομάδα του.

Έτσι, θ’ απουσιάσει από την πρεμιέρα της Euroleague, αλλά πιθανότατα και από το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μανρέσα.

Η Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της EuroLeague, το βράδυ (1/10, 21:00) της Παρασκευής και ο Ουέιντ Μπόλντουιν δεν είναι η μοναδική απουσία.

Οι Βάσκοι είναι δεδομένο πως θα ταξιδέψουν στον Πειραιά και χωρίς τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ, Άλεκ Πίτερς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Σημαντική απώλεια για την Μπασκόνια.

Υπενθυμίζεται πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο Ρόκας Γκεντράιτις, καθώς ταλαιπωρείται με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και μένει να δούμε εάν τελικά θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *