Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό για την Εθνική και μετά… Nations League!

Share

Η Εθνική απόψε (07/10, 21:30) αντιμετωπίζει την Αυστρία σε φιλική αναμέτρηση. Ένα φιλικό από το οποίο θα βγάλει πολύ σημαντικά συμπεράσματα στον Φαν’τ Σχίπ.

Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα της χώρας μας, με τον Φαν’τ Σχίπ να είναι έτοιμος να μπορεί να βγάλει πολύ σημαντικά συμπεράσματα για την συνέχεια, ενώ σαφώς θα μπορεί να δοκιμάσει σχήματα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας ταξίδεψε την Τρίτη (06/10) για την Αυστρία και το Κλάγκενφουρτ, με τους διεθνής να προπονούνται στο «Wörthersee Stadion», υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν’τ Σχιπ. Αυτό αναμένεται να βοηθήσει την Εθνική ώστε να προετοιμαστεί έτοιμη στα εντός ΄δρας παιχνίδια που ακολουθούν με Μολδαβία και Κόσοβο.
Η αποστολή της Ελλάδας: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *