Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν’τ Σχιπ: «Με την ίδια ενέργεια και διάθεση μπορούμε να τα καταφέρουμε με Γεωργία και Σουηδία»

Share

Στα παιχνίδα με Γεωργία, και Σουηδία αντίστοιχα για τα Προκριματικά του Μουντιάλ αναφέρθηκε ο ομοσπονδοιακός τεχνικός Φαν΄τ Σχιπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζον Φαν’τ Σχιπ:

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στη διαδικασία δύο σημαντικών εκτός έδρας αγώνων, τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε κατά σειρά προτεραιότητας. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι εναντίον της Γεωργίας, με την οποία αγωνιστήκαμε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη όπου μας προκάλεσε αρκετά προβλήματα. Επομένως, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε σήμερα στη διοργάνωση.

Αμέσως μετά ακολουθεί ο αγώνας στη Σουηδία, το αποτέλεσμα του οποίου επίσης θα είναι καθοριστικό στα European Qualifiers.

Στο γκρουπ των παικτών που επέλεξα για τους δύο προσεχείς αγώνες μας, επιστρέφουν από τραυματισμό κάποιοι σημαντικοί παίκτες, τους οποίους δεν είχαμε μαζί μας τον προηγούμενο μήνα. Εκτός αυτών, επιστρέφει και ο Κώστας Σταφυλίδης ύστερα από πολύ καιρό, τον οποίο παρακολουθούμε όλο το διάστημα της απουσίας του και καλωσορίζουμε πίσω στην Εθνική.

Στους αγώνες με τη Γεωργία και τη Σουηδία προσδοκώ από τους παίκτες μου να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τον προηγούμενο μήνα εναντίον της Σουηδίας. Με την ίδια ενέργεια και διάθεση και τηρώντας το αγωνιστικό πλάνο που πιστεύουμε, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους αγωνιστικούς στόχους μας».

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *