Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Champions League: Τα βλέμματα στραμμένα σε Τορίνο και Μάντσεστερ

Share

Από τη δεύτερη μέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γιουβέντους-Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ.

Η ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται σήμερα με οκτώ αγώνες σε τέσσερις ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, στο Τορίνο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής του 8ου ομίλου ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι(22:00). Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και είναι ευκαιρία απόψε μία εκ των δύο να μείνει μόνη πρώτη στον όμιλο. Νωρίτερα(19:45), η Μάλμε θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Ζενίτ, με τις δύο ομάδες να έχουν ως ρεαλιστικό στόχο την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας για τον 6ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κοντραριστεί στην έδρα της με την Βιγιαρεάλ, θέλοντας όχι μόνο την πρώτη της νίκη αλλά και τη ρεβάνς για την ήττα στον τελικό του Europa League την περασμένη σεζόν. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουνγκ Μπόις, η οποία είχε κάνει και την έκπληξη στην πρεμιέρα κόντρα στους “Κόκκινους Διαβόλους”, θα αναμετρηθεί με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο(19:45).

Για τον 5ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη της επί της Μπαρτσελόνα(3-0) θα υποδεχθεί στην έδρα της την Ντιναμό Κιέβου, ενώ οι “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι καίγονται για το τρίποντο, θα φιλοξενηθούν στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Κλείνοντας για τον 7ο όμιλο, η Σεβίλλη και η Λιλ έχουν απαιτητικές εκτός έδρας αποστολές σε Γερμανία και Αυστρία με Βόλφσπουργκ και Ζάλτσμπουργκ αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν από 1 βαθμό αφού τα ματς της πρεμιέρας έληξαν ισόπαλα.

Αναλυτικά:

5ος ΌΜΙΛΟΣ

Μπάγερν Μονάχου-Ντινάμο Κιέβου (22:00)
Μπενφίκα-Μπαρτσελόνα (22:00)

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Αταλάντα-Γιουνγκ Μπόις (19:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ (22:00)

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάλτσμπουργκ-Λιλ (22:00)
Βόλφσμπουργκ-Σεβίλλη (22:00)

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζενίτ-Μάλμε (19:45)
Γιουβέντους-Τσέλσι (22:00)

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *