Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανός διαιτητής στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, Πορτογάλος στο ΠΑΟΚ-Σλόβαν

Share

Ο Ισπανός Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ Ερνάντεθ ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Τουρκία, με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 38χρονος ρέφερι, ο οποίος πέρυσι είχε διευθύνει το Σεν Γκάλεν – ΑΕΚ 0-1 για το Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι ο «άρχοντας» του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Πέμπτη (30/9) στις 19:45.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέρεθ και Μαγκάν, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Σότο Γκράντο και στο VAR θα είναι οι Μπενγκοεατσέα, Φερνάντεθ.

Από την άλλη πλευρά, από την Πορτογαλία θα είναι η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Το ματς της προσεχούς Πέμπτης (30/9) στην Τούμπα ορίστηκε να διευθύνει ο Ζοάο Πινέιρο, ενώ βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Τιάγκο Κόστα και Μπρούνο Άλβες. Τέλος τέταρτος θα είναι ο επίσης Πορτογάλος, Γκουστάβο Φερνάντες Κορέια.

O Πορτογάλος διαιτητής είχε διευθύνει φέτος και το παιχνίδι Ολυμπιακός – Νέφτσι 1-0 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *