Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0: Έριχναν «άσφαιρα» στη Ριζούπολη

Share

Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός μοιράστηκαν βαθμούς στη Ριζούπολη (0-0), στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της «Ελαφρά Ταξιαρχίας». Ακυρώθηκε (ορθώς) γκολ του Μάναλη στο 69′ μετά από εξέταση στο VAR. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιλούλης (85′). 

Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Άμα δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπάθησε να μην χάσεις. Μια σειρά από γνωμικά και κάποια αρκετά… κλισέ ταιριάζουν γάντι στον Απόλλωνα που το βράδυ της Δευτέρας (27/9) κυριάρχησε κατά κράτος κόντρα στον Ιωνικό στη Ριζούπολη αλλά γκολ δεν βρήκε.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει παρά να ικανοποιεί τους Νικαιώτες που έπαιξαν με φόβο και ήταν ελάχιστα απειλητικοί. Βέβαια, θα μπορούσαν να φύγουν με το «διπλό» αν ο Μάναλης βρισκόταν ελάχιστα πίσω από τον Μπρούνο Άλβες που βρέθηκε σε μια βραδιά γεμάτη… τσαφ.

Η μεγαλύτερη στιγμή του Απόλλωνα που ήταν ανώτερος, καταγράφηκε στο 26′, με τον Τσιλούλη να σεντράρει από τα αριστερά και τον Ντάουντα να πιάνει τη σκαστή κεφαλιά, αλλά τον Χουτεσιώτη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιεστικοί στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα, με τον Σαχλί να είναι δραστήριος αλλά να βλέπει τα σουτ του να μην πηγαίνουν στα δίχτυα και τον Τουτουαρίμα να χάνει μετά από όβερλαπ τρομερή ευκαιρία για το 1-0, με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει ξανά.

Συγκριτικά με το πρώτο μέρος, ο Απόλλων δημιούργησε ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Ιωνικό να σφραγίζει σχετικά εύκολα τον βαθμό και να φτάνει τους 5 την ώρα που η Ελαφρά Ταξιαρχία πανηγύρισε τον πρώτο της στο πρωτάθλημα και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τσιλούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στο 84′.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: Γ. Καμάρας – Ριζούπολη

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κόκκινες: 84′ Τσιλούλης

Κίτρινες: Τσιλούλης, Μπαξεβανίδης / Τουράμ, Καμπράλ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα, Σλίβκα (79′ Φαν Λα Πάρα), Φατιόν, Κάστρο, Τσιλούλης, Σαχλί (46′ Παμλίδης), Ντάουντα (72′ Ιωαννίδης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61′ Κωνσταντινίδης), Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Ματσούκας (87′ Μπουένο), Άοσμαν (65′ Κάνιας), Καμπράλ (64′ Μάναλης), Τουράμ

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *