Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1: Άντεξαν οι Κρητικοί στην «πολιορκία»

Share

Μπορεί να είχε δοκάρι ο ΟΦΗ στο 72’ για να φύγει νικητής από τα Γιάννενα, αλλά ο ΠΑΣ κυριάρχησε συνολικά στο 1-1 των «Ζωσιμάδων» και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. 

Βαθμούς μοιράστηκαν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» (1-1), αλλά αν αδικεί κάποιον το σκορ, αυτοί είναι σίγουρα οι γηπεδούχοι! Μπορεί ο ΟΦΗ να είχε το δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 72’, αλλά ο Επασί είχε μία από τις πιο έντονες βραδιές της καριέρας του, καθώς ο ΠΑΣ ανά πάσα ώρα και στιγμή δημιουργούσε σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ. Τελικά, κανένας δεν πήρε το τρίποντο και σίγουρα ο μεγάλος κερδισμένος, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήταν ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τη συμπλήρωση 12 λεπτών. Ο Λάμπρου από τα αριστερά έκανε την ατομική ενέργεια, ο Εραμούσπε τον βρήκε χαμηλά στο πόδι και ο διαιτητής αφού εξέτασε τη φάση ο ίδιος με on field review, υπέδειξε το πέναλτι με το οποίο ο ΟΦΗ έκανε το 0-1. Αυτό το γκολ ήταν ό,τι χρειαζόταν η αναμέτρηση για να βρει ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Από τη στιγμή λοιπόν που έγινε το 0-1, οι Γιαννιώτες πήραν ακόμα περισσότερο μπρος και αφού πρώτα απείλησαν με τους Σάλιακα (16’) και Κάργα (20’), ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Μιλιντσεάνου στο 22’ όταν οι Ηπειρώτες έκλεψαν την μπάλα και ο Μορέιρα άνοιξε στον Μιλιντσεάνου που έφυγε στα αριστερά της επίθεσης και έκανε το διαγώνιο σουτ για το 1-1 στο 22′.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ήταν ανώτερη και στο δεύτερο μέρος όπου από τα πρώτα λεπτά είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, χωρίς στο τέλος να το βρίσκει. Με αυτό το αποτέλεσμα, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ είναι μαζί με τον Ολυμπιακό οι μοναδικές αήττητες ομάδες σε τέσσερις αγωνιστικές στη Super League.

Η συνολική ταυτότητα του αγώνα:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 22’ Μιλιντσεάνου – 9’ πέν. Νέιρα

Κίτρινες: 42’ Μπαλογιάννης, 48’ Πασαλίδης, 51’ Γκαγιέγος.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (93′ Λιάσος), Μιλιντσεάνου (78′ Τριάδης).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56′ Διαμαντής, 65′ Κοροβέσης), Γιαννούλης, Νέιρα (83′ Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Μπαλογιάννης (65′ Ντε Γκούζμαν), Ντουρμισάι, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν (84′ Γρίβας).

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *