Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Χωρίς Μοράτα και Ντιμπάλα η Γιουβέντους με Τσέλσι

Share

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Τσέλσι στο Τορίνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (29/9, 22:00) και ο Μασιμιλιάνος Αλέγκρι δεν θα έχει στην διάθεση του τους δύο επιθετικούς του, τον Άλβαρο Μοράτα και τον Πάολο Ντιμπάλα. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σήμερα σε εξετάσεις για να εκτιμήσουν τους αντίστοιχους μυϊκούς τραυματισμούς που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Σαμπντόρια. Ο Μοράτα υπέστη μυικό σπασμό στον δεξί μηρό που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι 20 Οκτωβρίου ενώ ο Αργεντίνος την γλίτωσε ελαφρύτερα καθώς υπέστη επιμήκυνση του ημιτεντώδη μυ του αριστερού μηρού και καλός εχόντων των πραγμάτων θα είναι διαθέσιμος για τις 17 Οκτωβρίου κόντρα στην Ζενίτ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο αναμένεται να μείνουν εκτός μέχρι τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο “διάλλειμα” του Οκτωβρίου.

Όπως εξίσου προφανές είναι πως ο προπονητής της Γιούβε βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και καλείται να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέγκρι: “Δεν θα παίξουν ούτε με την Τσέλσι ούτε με την Τορίνο . Ελπίζουμε να τους έχουμε μετά το διάλειμμα, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και της σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε καλόι στο να προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Ο Κουλουσέφσκι είναι η εναλλακτική λύση για τον Ντιμπάλα. Μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, αλλά μπορεί επίσης να παίξει ως κεντρικός παίζοντας σε διαφορετική θέση “

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *