Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Στα ημιτελικά του Ostrava Open η Σάκκαρη

Share

Η Μαρία Σάκκαρη για δεύτερη συνεχή ημέρα ήταν εντυπωσιακή και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Οστράβα με 2-0 σετ (7-5 και 6-3 αντίστοιχα) απέναντι στην Τσέχα Τερέζα Μαρτίνκοβα.

Παρότι δυσκολεύτηκε περισσότερο σε σχέση με το χθεσινό αγώνα κόντρα στην Οσταπένκο, η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε απόλυτη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του αγώνα φτάνοντας στη 2η νίκη της στο τουρνουά.

Στο 1ο σετ έκανε την αρχή σερβίροντας εξαιρετικά οδηγούσε στο δικό της ρυθμό τον αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με 5-3 και λίγο αργότερα με 5-4. Στο επόμενο σετ ισοφάρισε η Τσέχα και ανάγκασε την Σάκκαρη να κάνει το break σε 6-5 και να ολοκληρώσει με κερδισμένο γκειμ το σετ με 7-5.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη κατάφερε να βρει και πάλι νωρίς break (2-1), το οποίο και εκμεταλλεύτηκε στο σερβίς της, αυξάνοντας τη διαφορά στα 2 games (3-1). Από εκεί και έπειτα η Σάκκαρη δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 5-3 όπου και πλέον είχε κριθεί το ματς. Έκλεισε το παιχνίδι με νέο break χάρη σε δύο λάθη της Τσέχας και πήρε την πρόκριση στους “4”.

Στον ημιτελικό η 26χρονη Σπαρτιάτισα, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Νο1 του ταμπλό Ίγκα Σφιόντεκ που κοντράρεται με την Έλενα Ριμπάκινα.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *