Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Ολυμπιακός: Κάτοικος Πειραιά ως το 2024 ο Βεζένκοβ

Share

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοβ για την ανανέωση της συνεργασίας τους έως και το καλοκαίρι του 2024 με αυξημένες αποδοχές. Για τις επίσημες ανακοινώσεις εκκρεμεί το τελικό ραντεβού με το νέο συμβόλαιο να περιλαμβάνει και buy-out για το NBA.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Σάσα Βεζένκοβ για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, μιας και το συμβόλαιο του 26χρονου φόργουορντ ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι ιδιοκτήτες των ερυθρολεύκων, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια, οι οποίοι ανέλαβαν προσωπικά την υπόθεση, απέσπασαν το ναι του παίκτη στην βελτιωμένη σε αποδοχές πρόταση που του έγινε για επέκταση του συμβολαίου του για 2 ακόμα χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι αποδοχές του Σάσα, αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν, θα ανέρχονται περίπου στα 2.700.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Βέβαια, στην συμφωνία προβλέπεται και buy-out ύψους ενός εκατομμυρίου σε περίπτωση που ο παίκτης προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του NBA. Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τους Πειραιώτες, καθώς θα διατηρήσουν στις τάξεις τους ένα από τα καλύτερα “τεσσάρια” της Ευρώπης πριν καν βγει ελεύθερος στην αγορά.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να γίνει η τελική συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές.

Πέρυσι, ο Βεζένκοβ πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν στην Ευρωλίγκα όντας πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ του Ολυμπιακού με 11.5 πόντους και 5.4 ριμπάουντ αντίστοιχα, ενώ ήταν και εξαιρετικός στα σουτ τριών πόντων με ποσοστό επιτυχίας 43%.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *