Type to search

Πρωταθλημα Cyta

Με τρία γκολ η Δόξα νικήθηκε από την Ομόνοια που είχε βάλει δύο.

Share
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες χθες σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου άφησε μια πικρή γεύση στον κόσμο της Δόξας, αδικοντας την ομάδα με το αποτέλεσμα.
Το παράπονο της Δόξα, η διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια και πιο  συγκεκριμένα για τα δύο γκολ που της ακυρώθηκαν.
Η Δόξα είχε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στα πόδια της μέχρι το 90’ όταν ο Σισκόφσκι ανέτρεψε τον Κακουλλή και αποβλήθηκε. Ο Ντούρις ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα με τον Λέτσιακς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων να τουμπάρει το ματς με πλασέ εντός περιοχής έπειτα από σέντρα του Σέχου.
Οι παίκτες της Δόξας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι συνολικά και έπειτα από δύο ακυρώσεις γκολ με την βοήθεια του ΒΑΡ, έκαναν το 0-1 με τον Εμπραλίτζε στο 73ο λεπτό. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Ομόνοια όταν ο Γκόμεθ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για πάτημα στον Καραμανώλη στο 85΄όμως με δύο γκολ στο 90+3΄και στο 90+7’ κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα σταλεί επιστολή με σοβαρότατη αναφορά από τον πρόεδρο της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου “Καραβίδας”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *