Type to search

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Φρένο στη συζήτηση για υποχρεωτικά rapid τεστ σε εμβολιασμένους.

Share

Κυβερνητική πηγή ξεκαθάρισε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πώς δεν υπάρχει πρόθεση αλλαγής της στρατηγικής που ακολουθείται, από τη στιγμή που οι δείκτες της επιδημιολογικής εικόνας ακολουθούν καθοδική πορεία.

 

Υποστήριξε πως σε αυτό το στάδιο δεν συζητείται αλλαγή στις πρόνοιες του SafePass και η πρόθεση ενόσω δεν υπάρχει έξαρση, είναι να παραμείνουν τα υφιστάμενα μέτρα. Επίσης εξέφρασε έκπληξη αναφορικά με τη δημοσιοποίηση θέσεων μελών της ΣΕΕ, οι οποίες δεν κοινοποιήθηκαν στο αρμόδιο Υπουργείο.

 

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, δεν έχει επίσημη πρόταση από τα μέλη της ΣΕΕ αναφορικά με την επιβολή υποχρεωτικών τεστ σε εμβολιασμένους και δεν έχει καθοριστεί συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί αυτό το θέμα.

 

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας , θα έχει την Τετάρτη συνάντηση με κάποια μέλη της ΣΕΕ, καθώς και άλλους επιστήμονες, προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι καλύτερης καταγραφής των στατιστικών στοιχείων για την πανδημία, σε σχέση με τους εμβολιασμούς, τις νοσηλείες και τα κρούσματα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *