Type to search

Κεντρική ΛΙΓΚ 1 ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποκετίνο: “Ο Μέσι μου είπε πως είναι ΟΚ με την αλλαγή”

Share

Ένα αμήχανο συμβάν μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Μαουρίσιο Ποκετίνο συνέβη στο χθεσινό αγώνα Παρί σεν Ζερμέν – Λυων καθώς ο προπονητής της Παρί αποφάσισε να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον Αργεντίνο σταρ στο 76ο λεπτό με τον Μέσι να αρνείται να δώσει εξ αρχής το χέρι του στον κοουτς και τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν για λίγο περίεργες ματιές.

Το σκορ σε εκείνο το λεπτό ήταν στην ισοπαλία (1-1) και η Παρί έψαχνε το γκολ της νίκης (το πέτυχε με τον Ικάρντι στις καθυστερήσεις) με τον Ποκετίνο να θεωρεί πως ο Μέσι έπρεπε να αντικατασταθεί. Στην θέση του πέρασε ο Χακίμι και λίγο πριν κάτσει στον πάγκο του ο Λίο φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με τον προπονητή του.

Ο Ποκετίνο μίλησε για το συμβάν λίγες ώρες αργότερα:

“Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε σπουδαίους παίκτες σε αυτήν την ομάδα 35 ατόμων”, δήλωσε ο πρώην προπονητής της Τότεναμ. Μόνο 11 μπορούν να παίξουν, εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε περισσότερο. Οι αποφάσεις στο παιχνίδι λαμβάνονται για το καλό της ομάδας και του κάθε παίκτη. Κάθε προπονητής το σκέφτεται. Μερικές φορές λειτουργεί, μερικές φορές όχι. Μερικές φορές αρέσει στους παίκτες και μερικές φορές όχι. Στο τέλος της ημέρας, γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν από τον προπονητή. Όσον αφορά την αντίδρασή του, τον ρώτησα πώς είναι, είπε ότι ήταν εντάξει. Αυτό ήταν. Αυτή ήταν η επικοινωνία μας”.

 

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *