Type to search

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολύ κοντά στην Εθνική ο Ιτούδης

Share

Οι φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Ιτούδη στην θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ολοένα και πληθαίνουν καθώς όπως έχει διαρρεύσει έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις της ομοσπονδίας με τον προπονητή της Τσσκα.

Αυτό βέβαια πρώτον σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθηθεί κάποια διαδικασία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας (π.χ αποδέσμευση του Θανάση Σκουρτόπουλου) και δεύτερον πως ο Ιτούδης προορίζεται μόνο για τις μεγάλες διοργανώσεις όπου θα είναι “ελεύθερος” από την ομάδα του.

Την είδηση επιβεβαιώνει και το γεγονός πως υπάρχει ραντεβού μεταξύ του Βαγγέλη Λιόλιου (νυν προέδρου της ΕΟΚ) και του Θανάση Σκουρτόπουλου (νυν προπονητή της Εθνικής) για το θέμα της θέσης του προπονητή και αναμένεται είτε να υπάρξει λύση του συμβολαίου είτε τροποποίηση του ώστε ο προπονητής του Ηρακλή να βοηθήσει την εθνική ομάδα από άλλο πόστο.

Επόμενη σημαντική διοργάνωση για την γαλανόλευκη το Ευρωμπάσκετ του 2023 για το οποίο όμως πρέπει να εξασφαλίσει την πρόκριση μέσω των παραθύρων και έτσι υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να βρεθεί άλλος προπονητής για τα παράθυρα. Το τι μέλει γενέσθαι θα το μάθουμε σύντομα..

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *