Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ πυγμαχία

Πέταξαν έξω από το αεροπλάνο Ολυμπιονίκη πυγμάχο επειδή δεν φόραγε μάσκα

Share

Ένα σπάνιο σκηνικό έλαβε χώρα στην πτήση Νέα Υόρκη προς Κολοράντο εξαιτίας του Αμίρ Καν (αργυρού Ολυμπιονίκη στην πυγμαχία στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας) ο οποίος κατά την διάρκεια της πτήσης αρνούνταν να φορέσει μάσκα και είχε ανοιχτό το κινητό του πράγμα που απαγορεύεται με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να αργοπορήσει να απογειωθεί.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το αεροπλάνο κατά την πτήση από το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Ντάλας αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πύλη επειδή δύο άτομα φέρεται να αρνήθηκαν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις του πληρώματος, ενώ δεν υπήρξε η ανάγκη επέμβασης της αστυνομίας. Οι δύο επιβάτες φέρεται να αρνήθηκαν να εκπληρώσουν το αίτημα των μελών του πληρώματος για αποθήκευση αποσκευών, τοποθέτηση κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία αεροπλάνου και σεβασμό των κανόνων για την κάλυψη προσώπων, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση.  Τέλος ο Καν και ο φίλος του δεν απαγορεύτηκαν να ταξιδεύουν με άλλα αεροπλάνα της American Airlines.

Ο αθλητής βαρέων βαρών μετά το περιστατικό δήλωσε πως: “Η αστυνομία με πέταξε από το αεροπλάνο σήμερα όταν πήγαινα σε ένα εκπαιδευτικό στρατόπεδο στο Κολοράντο Σπρινγκς. Προφανώς το προσωπικό της American Airlines διαμαρτυρήθηκε – είπαν ότι η μάσκα του φίλου μου δεν είχε σηκωθεί αρκετά. Γι ‘αυτό έπρεπε να σταματήσουν το αεροπλάνο και να απομακρύνουν εμένα και τον φίλο μου από την πτήση, παρόλο που ισχυρίζομαι ότι δεν έκανα τίποτα λάθος”

«Είμαι έκπληκτος που η American Airlines αποφάσισε να μου απαγορεύσει το ταξίδι».

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *