Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Κλοπ: “Κορυφαίο ματς ο Τσιμίκας”

Share

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον Κώστα Τσιμίκα, μετά την χθεσινή νίκη της Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας με 3-0.

Ο Ελληνας αριστερός μπακ, εκτός του ότι πήρε φανέλα βασικού, ήταν πολύ δημιουργικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου και μάλιστα από δύο δικές του εκτελέσεις κόρνερ προέκυψαν τα δύο από τα τρία γκολ των Ρεντς. Αναμενόμενο ήταν να πάρει για ακόμη μία φορά τα εύσημα από τον Γερμανό προπονητή του, ο οποίος τον χρησιμοποίησε για τρίτη φορά φέτος σε αγώνα Premier League (έχει μία ασίστ από τον αγώνα με την Μπέρνλι) δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του.

Αναλυτικά τα λόγια του Κλοπ στο τέλος του αγώνα (μίλησε και για το ντεμπούτο του 22χρονου Κονατέ):

“Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Κονατέ. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τι είδους δυνατότητες έχει. Είναι απίστευτος. Η τεχνική, η κατανόηση του παιχνιδιού, είναι όλα εκεί, αλλά όταν είσαι νεαρός και είσαι ήδη έμπειρος όπως ο Ιμπου, στηρίζεσαι μερικές φορές σε αυτές τις δεξιότητες και η Premier League σου δίνει σκληρά μαθήματα. Μαζί με τον Βιρτζ (Φαν Ντάικ) και τον Μίλι (Μίλνερ) λειτούργησαν πολύ καλά, και ο Κώστας έπαιξε επίσης ένα κορυφαίο παιχνίδι”

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *