Type to search

ΣΤΙΒΟΣ

ΚΟΑ: Απόφαση για δημιουργία Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου.

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στη μετά από συνεδρία που είχε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποφάσισε ομόφωνα τη δημιουργία Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου. Είναι μια σημαντική απόφαση, την οποία έθεσε σε προτεραιότητα του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, με σκοπό και στόχο να αποκτήσουν οι αθλητές στίβου τη δική τους στέγη.

Ο ΚΟΑ θα προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες όπως προδιαγραφές, γη και επιχορήγηση για τη δημιουργία Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου, σε χαλίτικη γη που θα ζητήσει από το Κράτος μεταξύ των Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού.

Οι συνθήκες προετοιμασίας των αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν αρκετά δύσκολες. Ακόμη κι οι απλές προπονήσεις γίνονται με δυσκολία για τους Κύπριους Αθλητές εφόσον αρκετοί αναγκάζονται να μεταβούν στο εξωτερικό.
Αρκετές οι εκκλήσεις όλα αυτά τα χρόνια από αθλητές και προπονητές του Κυπριακού Στίβου για σεβασμό προς τον κόπο τους και για φτιάξιμο ενός γηπέδου όπου θα υπάρξει σωστή   προπόνηση με αξιοπρέπεια.

Για να προχωρήσει το συντομότερο η διαδικασία υλοποίησης της απόφασης, έχει συσταθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Στίβου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *