Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Γκουαρδιόλα: “Δεν απολογούμαι για όσα είπα”

Share

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε σημερινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη που κάλεσε περισσότερους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι να παρευρεθούν στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Σαουθάμπτον στην Premier League.

Να θυμίσουμε πως μετά τον πρώτο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα της Μάνσεστερ Σίτι εναντίον της Λειψίας για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Έτιχαντ όπου περισσότεροι από 38.000 οπαδοί παρακολούθησαν την αναμέτρηση (περίπου 17.000 άδεια καθίσματα), ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι ο σύλλογος “χρειάζεται” περισσότερους οπαδούς για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την αντίδραση του σε αυτές τις δηλώσεις έφερε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου των επίσημων υποστηρικτών της Σίτι, Κέβιν Πάρκερ , λέγοντας ότι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα “δεν καταλαβαίνει τις δυσκολίες” που αντιμετωπίζουν οι οπαδοί αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να “μείνει στο κομμάτι της προπονητικής” αντί να εκφράσει τις ανησυχίες του για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Ο Πεπ δήλωσε πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για κάτι που δεν θεωρεί άσχημο, λέγοντας πως:

Είπα μετά τον αγώνα ότι απογοητεύτηκα επειδή το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο; Μια ερμηνεία είναι μια ερμηνεία. Δεν πρόκειται να ζητήσω συγνώμη για όσα είπα. Δεν είναι η πρώτη φορά που είπα κάτι τέτοιο στην καριέρα μου, το έχω ξανακάνει στη Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου, όταν παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν και αυτό με την Λειψία και παίξαμε τρία παιχνίδια απανωτά και ξέρω πόσο δύσκολο είναι, να ζητήσουμε από όλους μας να παρευρεθούμε στο γήπεδο το Σάββατο. Αυτό που είπα ήταν ότι χρειαζόμαστε την υποστήριξη, δεν έχει σημασία πόσοι άνθρωποι έρχονται, αλλά τους καλώ να έρθουν και να απολαύσουν το παιχνίδι γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξη “.

“Είμαι απόλυτα ευγνώμων για την υποστήριξη που είχαμε εναντίον της Λειψίας. Πάντα λέω ότι αν τα παιδιά θέλουν να έρθουν θα είμαστε απίστευτα ευγνώμονες γιατί ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και ξέρω ότι χρειαζόμαστε τους ανθρώπους μας. Ποτέ δεν κάθομαι εδώ και ρωτάω γιατί δεν έρχονται άνθρωποι; Αν δεν έρθετε, τότε μην. Δεν θα του ζητήσω συγγνώμη [Κέβιν Πάρκερ].

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *