Type to search

CONFERENCE LEAGUE

Ανόρθωσης: Παρά την ήττα συνεχίζει με ψηλά το κεφάλι.

Share

Με το αριστερό ξεκίνησε την προσπάθειά της στους ομίλους του Conference League η Ανόρθωση, χάνοντας με 2-0 στο ΓΣΠ από τη Παρτιζάν στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κρατούσε τη μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί και έφυγαν με το διπλό από την Κύπρο.

 

Οι Σέρβοι, που είχαν δοκάρι στο 36’ σε κεφαλιά του Στέκιτς, άνοιξαν το σκορ σε κομβικό σημείο του αγώνα, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Ήταν το 42’, όταν μετά από σουτ του Μάρκοβιτς με τον Λόρια να κάνει την απόκρουση και στην επαναφορά ο Μενινγκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

 

Η Ανόρθωση εμφανίστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο και ενίσχυσε την προσπάθειά της όμως και πάλι δυσκολευόταν να φτιάξει επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Πόποβιτς. Η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς την πλευρά της Παρτιζάν στο 68’ με τον Γκόμες με ωραία κίνηση εκτός περιοχής να βρίσκει τον τρόπο μπροστά στους αμυντικούς και να κάνει το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

 

Το σκορ αυτό κάνει από νωρίς πιο δύσκολη την προσπάθεια της «Κυρίας» για να προχωρήσει στη διοργάνωση.  Επόμενο παιχνίδι για την Ανόρθωση, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, είναι απέναντι στη Γκεντ στο Βέλγιο στις 30 Σεπτεμβρίου (19:45).

 

Μάλιστα ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια ανάφερε στην κάμερα της Cytavision:

«Ναι, οι άλλοι ήταν καλύτεροι από εμάς και κέρδισαν, απλό είναι το πράγμα».

 

Και για την συνέχεια στον όμιλο: «Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια, είπαμε, θα τα παίξουμε όλα. Όπως είπα και πριν δεν έχουμε ούτε να στεναχωριόμαστε ούτε να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω, ψηλά το κεφάλι, πετύχαμε αυτό που θέλουμε, βλέπουμε μπροστά».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *