Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Όουεν: “Ο Μέσι έκανε την Παρί ασθενέστερη”

Share

Ο πρώην επιθετικός της Μάνσεστερ Γιουνάιντετ και της Λίβερπουλ, παρέθεσε μια αμφιλεγόμενη άποψη σχετικά με την δυναμική της Παρί σεν Ζερμέν παρουσία του Λιονέλ Μέσι, ορμόμενος προφανώς από την ταπεινωτική ισοπαλία των Παριζιάνων με την Κλαμπ Μπριν χθες βράδυ (1-1).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν κατάφερε να νικήσει τους Βέλγους, με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Κίλιαν Μμπάπε (οι οποίοι για πρώτη φορά έπαιξαν μαζί) να μην καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν μπροστά στην απογοητευτική ισοπαλία.

Μιλώντας στο BT Sport (μέσω της Daily Mail ), ο πρώην διεθνής Άγγλος πρότεινε ότι η Παρί θα ήταν καλύτερα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Ο Άγγλος σχολιαστής πιστεύει ότι η εισαγωγή του Μέσι έχει πράγματι κάνει την ομάδα πιο αδύναμη, με τον πρώην άσο της Αγγλίας να υποστηρίζει τις Αγγλικές ομάδες για την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ

“Όσο και να τα λέμε και να τα ξαναλέμε, αυτή η ομάδα της PSG με αυτούς τους επιθετικούς, που είναι όλοι φανταστικοί παίκτες από μόνοι τους, αν παίζουν και οι τρεις μαζί το κάνουν πιο αδύναμο για μένα και δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί είναι ένα από τα φαβορί για αυτό (το Τσάμπιονς Λιγκ ). Νομίζω ότι οι αγγλικές ομάδες είναι πολύ ανώτερες” ανέφερε ο Όουεν.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *