Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα

Share

Οι δύο μοναδικές ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που συνεχίζουν να εκπροσωπούν την χώρα μας στην Ευρώπη ρίχνονται στην μάχη απόψε (16/9) το βράδυ σε Europa League και Europa Conference αντίστοιχα.

Στον 4ο όμιλο του Europa League αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Πρώτη αντίπαλός του είναι απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη η Αντβέρπ. Στο άλλο ματς του ομίλου θα αναμετρηθούν, στην Φρανκφούρτη (22:00) η Άιντραχτ και η Φενερμπαχτσέ. Οι παίκτες του Πέδρο Μάρτινς χρειάζεται να βγάλουν αντίδραση μετά την γκέλα με τον Ατρόμητο στο εγχώριο πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Βέλγικη ομάδα θα είναι εύκολος αντίπαλος. Χρειαζόμαστε σταθερότητα, επιμονή και εξυπνάδα. Παίζουμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που παίζει επιθετικό, καταιγιστικό ποδόσφαιρο, με κάθετες πάσες. Χρειάζεται υπομονή, να διαχειριστούμε το διάστημα που θα είναι ανώτερος ο αντίπαλος, και να εκμεταλλευτούμε τα διαστήματα που θα είμαστε καλύτεροι εμείς στο παιχνίδι” ανέφερε ο Πέδρο Μάρτινς στις προεόρτιες δηλώσεις.

Στον 6ο όμιλο του Conference League συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Δίνει το πρώτο του παιχνίδι εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ (19:45). Την ίδια ώρα γίνεται η σέντρα και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Κοπεγχάγη. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ομολογουμένως ευκολότερο έργο απέναντι σε μία ημιεπαγγελματική ομάδα που μετέχει για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει στην άκρη την μαύρη πρεμιέρα στην Τούμπα και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να αδράξει το αποτέλεσμα ψυχολογίας που χρειάζεται. “Πρέπει να ξέρουμε πως όποια ομάδα φτάνει σε αυτή τη φάση μπορεί να σου κάνει ζημιά. Προερχόμαστε από μια οδυνηρή ήττα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη με κάθε τρόπο. Στον όμιλο υπάρχουν μόνο έξι παιχνίδια και αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό δεν μπορεί να χάνεις βαθμούς εύκολα”, δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη τύπου.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *